Автор |
Съобщение |
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Технически проблеми със Warcraft 3 - твърде малко кадри Публикувано на: 02 Яну 2014 16:05
От известно време насам Warcraft 3 върви със изключително малко кадри в секунда 20-30. Лаптопа ми е от преди 2 години, и е със Nvidia GT 540M 1gb, 8GB RAM, знам че видеото е малко старо но все пак не би трябвало да се затруднява със игра от преди 10 години почти. Пуснал съм играта да върви през голямата видео карта а не през вградената. Ако някой има представа как да оправя проблема ще съм много благодарен.
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Технически проблеми със Warcraft 3 - твърде малко кадри Публикувано на: 02 Яну 2014 17:05
Сигурен ли си че си го псунал през голямата видеокарта?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Технически проблеми със Warcraft 3 - твърде малко кадри Публикувано на: 02 Яну 2014 19:58
То и през процесора да е, пак не би тряяло да има проблем. Виж некви драйвери, дирек х-ов и дали не ти прегрява лаптопа
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Технически проблеми със Warcraft 3 - твърде малко кадри Публикувано на: 06 Яну 2014 12:44
Отвори и си почисти лаптопа ( ако скоро не му е правено почистване ) ако не се чистят редовно, лаптопите започват да награвят и това им се отрязява на процеса на работа. Направи профилактичен clean up, сканирай за вируси, провери драйвърите и директ Х-а ( както споменаха по горе ). Ако не е някоя от тези причини, значи нещо би трябвало да здава багажа ;d .
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|