Movies 2025/2026
Re: Movies 2013/2014
тая тема е все пак movies 2013/2014, та искам да кажа че третият Iron Man е доста стабилен ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
evil knows no good
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
С нетърпение очаквам да гледам Хобит 
-
Steel
- Обратна връзка:
Вторият хобит е мега мега мега простия филм
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Всъщност е доста добър.Steel написа:Вторият хобит е мега мега мега простия филм
Малкото неща, които не ми харесаха нямаше да ги усетя, ако не бях чел книгата.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Крайностите в мненията за тоя Хобит са изцяло функция на коренно различните очаквания, които хората имаха за него и нямат нищо общо с обективните "качества" на филма.
Демек - който го кефи, кефи го, който не - да си пусне Властелина. Който не ще да си пусне Властелина, за кво изобщо се е мъкнал на Хобит, да го еба.
Стегнете се![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Демек - който го кефи, кефи го, който не - да си пусне Властелина. Който не ще да си пусне Властелина, за кво изобщо се е мъкнал на Хобит, да го еба.
Стегнете се
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Като малък се кефих на Властелина(филмите), сега не. Даже и книгата никога не успявах да я изкарам до край. Абсолютно никъв ентусиазъм и за тоя, и за първия Хобит. Предпочитам сай-фай 
тежки нокаути
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Голям режисьор зад блокбъстър с Ghost in the Shell/Matrix тематика. Дееба мокрия сънdenik написа:http://www.youtube.com/watch?v=VCTen3-B8GU
Transcendence
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
CYBERPUNK!!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
http://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M
Просто ще оставя това тук.
И ще вметна "Осемдесетарски екшън"
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Баси тъпнятаAdmiral General Hurf написа:http://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M
ЕДИТ:
"47 ронина" е доста посредствен в абсолютно всеки аспект
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Всъщност ЩЕ има нов филм по Power rangers, за да се отбележи 20 години от началото на франчайза.( по Американското броене) 
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
За втория Хобит: Доста свестен филм е, не чак филма на годината, ама ме накефи, нямаше ги глупостите от първия, да танцуват, да пеят, да се оригват и да скачат като в детско филмче, приятно изненадан останах, дълъг анализ ме мързи да правя, само мога да кажа, че си имаше два-три персонажа напълно излишни, колкото да бъдат набутани и пак да разтеглят филма(имам чувството, че книгата един човек може да я изчете за по малко време, отколкото ако гледа филмите).
Според мен питър джаксън не беше сгрешил, че е вкарал измислен персонаж в лицето на елфката. Но беше тъпня, че вкара любовни глупости, вместо да пресъздаде битката с паяците по като в книгата.
Първата част беше много повече по книгата. Надявам се, че в третата част няма да се отдалечава толкова от книгата като втората част.
Първата част беше много повече по книгата. Надявам се, че в третата част няма да се отдалечава толкова от книгата като втората част.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Бе не знам, мен лично ми писна да разтягат, тая част трябваше да свърши със смъртта на дракона, не да го бавят за началото на следващата, любовните глупости също ме издразниха, Радагаст и онзи великан(дето беше мечка, не ми се търси името му), са тотално неадекватни персонажи и докато яда ми към втория, е, че с нищо не допринесе към историята(но не му и дадоха време, което е добре), докато при първия е, че е някакъв комедиен персонаж(каквито в книгата липсват) и изглежда неадекватно и на фона на Гандалф дори. Но сега ако почна да се захващам за дребни работи, сигурно ще изпиша 200 реда, филма като цяло си е ок, превъзхожда боклуците на Марвъл и Игрите(и по печалби) почти във всички отношения, доволен съм 
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
Мечката е много як персонаж в книгата, жалко, че във филма не го развиха. Радагаст е просто име в книгата, та реално неговата поява е само свеж бонус.
Абе любовните тъпни не трябваше да ги има. Появата на леголас беше ок, нищо, че в книгата също е само име. Третата част трябва да е 4 часа, за да отрази адекватно оставащите събития в книгата.
Абе любовните тъпни не трябваше да ги има. Появата на леголас беше ок, нищо, че в книгата също е само име. Третата част трябва да е 4 часа, за да отрази адекватно оставащите събития в книгата.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )