Познайте филмо
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Познайте филмо
Не.
Ще поясня, че картинката не е свързана директно със заглавието, което е малко подло от моя страна, а с една от запомнящите се сцени във филма. Огледално Fuck you - исках да си направите асоциация с огледало и Fuck you! Край с жокерите!
Ще поясня, че картинката не е свързана директно със заглавието, което е малко подло от моя страна, а с една от запомнящите се сцени във филма. Огледално Fuck you - исках да си направите асоциация с огледало и Fuck you! Край с жокерите!
Не.
цдасцд
цдасцд
Не.
Тук ме сърбят ръцете да добавя нещо, но ще се въздържа.
Тук ме сърбят ръцете да добавя нещо, но ще се въздържа.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Нье.
what if they get me? беше на прав път, така да се каже. Fight club и моя филм имат нещо общо.
what if they get me? беше на прав път, така да се каже. Fight club и моя филм имат нещо общо.
Да не става въпрос за раздвоение на личността или паралелно случващи се неща с 1 герой?
Ъъ, не мисля.
И понеже вече ми става неудобно - има компютърен софтуер със същото име като това на актьора, играещ главната роля.
П.П. Софтуера е анти-вирусната на Symantec - Norton, актьора е Edward Norton, който играе във Fight club, както и главната роля в... 25th hour.
Това е въпросната сцена с монолога: Fuck Everyone - Edward Norton.
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
И понеже вече ми става неудобно - има компютърен софтуер със същото име като това на актьора, играещ главната роля.
П.П. Софтуера е анти-вирусната на Symantec - Norton, актьора е Edward Norton, който играе във Fight club, както и главната роля в... 25th hour.
Това е въпросната сцена с монолога: Fuck Everyone - Edward Norton.