Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG
Публикувано на: 09 Дек 2013 21:35

SvRomanov написа:
Снощи я превъртях, играта е страхотна, края - също. Не знам дали е най-добрата, но е поне наравно с двойката. И макар да е страхотна игра, смятам, че е слабa AC игра. Няма го чувството за принадлежност, усещане което ти даваха 2-ката, Brotherhood и Revelations. Тук много повече е акцентирано върху егоизма и егото на Едуърд, отколкото на идеята на асасините като цяло. Може би е търсен ефект, но ако не беше гейм механиката щях да си помисля, че играя друга игра. Асасасините са включени колкото за цвят и за да оправдаят името.

Точно тук не съм съгласен с теб. Лека полека ако следиш ЦЯЛАТА история ще разбереш че ассасините присламчват човека който играе като едуард в ABSTERGO ENTERTAINMENT, и как загатват че в следващите части ще се възвърнат АССАСИНИте. Съмняваме някой от вас да е хакнал и прочел всичките документи и файлове в самата игра които биха иначе ви обяснили връзката в тази поредица ASSASSINS vs TEMPLARS. Простое героя на Едуард не е ассассин по рождение а с времето вижда смисъл да се бори за тяхната кауза. АССАССИНИТЕ са включени точно колкото трябва според произхода и историята на героя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2014 04:02

аееееее
кво е тва бе
тоя Freedom Cry е бъгавост на макс
начи при битките понякога моделите на хората почват да "треперят" даже и на главния
на кораб на стълбите вместо да може да се качи по тях почва да прави онова, все едно има невидима стена
имах да гоня един пише стигни го гоня с юмруци настигам нашият само го избутва и оня продължава
викам сигурно трябва с Hidden blade-Овете треа го гоня, пак същото
накрая го изпреварих и го гръмнах с глупава пушка дето стреля до 2 м и нищо не ми даде а трябваше някаква информация
или
стоя и подслушва и съм зад ъгъл и играта БУКВАЛНО на половин метър от мен мен ми spawn-ва гард от въздуха like are you fucking serious?
изисква се майсторлък за да счупиш нещо здраво на толкова много места

:doh:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 05 Фев 2014 06:07

кон кон
кон карат кон

Профил ICQ

Публикувано на: 01 Мар 2014 03:58

zashto ne mi tragva.Izpisva mi che nqma (binkw32.dll).Svalih go a, sega pak izpisva (the procedure entry point _BinkShouldSkip@4 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll)?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com