тая с червената коса китито я знам
верно е яка ама е тъпа на гъз
не знам дали си писал с нея
ТО И НА МАИКА ТИ КУРА Е НАКРИВО АМА ГО ГНЯВИШ НАЛЕIts me bitches написа:
някой са накриво ама кво да се прави
Ква е таз веMotorolaz написа:Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for :Spoiler for свалиха клипа:
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
Ти недей гледа ко пише имах акаунт много преди тебе и с няколко пъти повече поста просто изядох бан така се случиха нещатаFilthgrinderkh написа:eм ти поне си поддържаш реномето - вчера си се регнал и като вчерашен изглеждаш
повярвахме ти, спокойно, може да не го повтаряш отново или пък да продължаваш с обясненията, че ше ми се наложи да те питам кво общо имат помежду си датата на рег. и броят постове и неадекватните ти писаници, а ти няма да можеш да ми отговориш :/beans написа:имах акаунт много преди тебе и с няколко пъти повече поста просто изядох бан така се случиха нещата

Общото е че съм тук много преди теб и можеш да не скачаш като парле пред майка си но тъй като явно обичаш да спориш съм сигурен че ще последва още 1 дебилски пост от твоя странаFilthgrinderkh написа:повярвахме ти, спокойно, може да не го повтаряш отново или пък да продължаваш с обясненията, че ше ми се наложи да те питам кво общо имат помежду си датата на рег. и броят постове и неадекватните ти писаници, а ти няма да можеш да ми отговориш :/beans написа:имах акаунт много преди тебе и с няколко пъти повече поста просто изядох бан така се случиха нещата
и тъй
ТИ ЛИ Е ФАСУЛbeans написа:имах акаунт много преди тебе и с няколко пъти повече поста просто изядох бан така се случиха нещата
Първата със сигурност е Candice, но втората е някаква рускиня или украинка - http://vk.com/paula_bMotorolaz написа: Моридине, побратиме, на тези две снимки седалищните части на субекта Candice Swanepoel ли виждаме ? Както ми се струва на мен втората е правена години преди първата(или това са съвсем различни хора).