Много се изложих

Нещата от живота
petianbg

Много се изложих

Мнение от petianbg »

Качих се на автобуса.Седнах най-отзад.Пътя беше много дълъг а на мен по време на пътуването в автобуса много ми се доходи до тоалетната.Стисках но накрая ми стана гадно защото се напиках в автобуса.Цялата бях мокра.В автобуса имаше много хора.Обърнах си главата към прозореца и си сложих слушалките и се откъснах от света.След още малко време настъпи времето за слизане. След това слязох и си взех багажа.Видях няколко момчета които ми се смееха.И други хора ме гледаха но нищо не казваха или не правеха.Очевидно бяха възпитани.Моята приятелка ме чакаше и ме видя и ми стана неудобно.Качих се на колата и тя ме закара до у тях.Тя живее сама.Обясних и какво е станало и тя ме разбра.Казах и че нямам здравословен проблем.Понякога като няма наблизо тоалетна се панирам много.Тогава тя ми каза че мога да нося памперси.Аз и казах че не желая.Тогава тя потърси в интернет памперси за възрастни и откри че мога и да не нося обемист памперс с лепки.Тя беше открила че има и анатомични парчета за възрастни които могат да се сложат под бельото и биха ме спасили от следващ инцидент.Те приличат на дамски превръзки само че са по-големи и са памперси слагащи се под бельото.Лесно се използват и съм много доволна от тях.На следващия ден купихме няколко пакета.И приятелката ми каза да ги изпробвам да видим дали работят преди да сам излязла някъде.И като се прибрахме у нас си сложих едно парче и тогава нарочно се напиках и видях че съм суха.В момента само такива анатомични парчета нося и съм нямала никакви проблеми.Вече не се притеснявам от това ако много ми се допикае да се изпикая без да се притеснявам че хората ще разберат че съм се напикала защото те няма как да разберат.
Аватар
ATALAX

Re: Много се изложих

Мнение от ATALAX »

ТЪП СИ ВАСИЛЕ

ТЪП

РАЗБИРАШ ЛИ ?
evil knows no good
The Arrow

Мнение от The Arrow »

wtf did i just read?! :shock:
тежки нокаути
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Май че е време за поредната приятна и неостаряваща тема, в която ще коментираме кой как се е насирал като малък. Вече като по-големи може да се споделя как сте се насирали в университета, на работа, докато гаджето ви сере или докато сте сменяли гума на колата :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Публикувай отговор