Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG
Публикувано на: 26 Ное 2013 04:18

аве шо иам 50 отключени песни и тия скорбутясали мизерници ми пеят 5 от тях
имам чувството че като взема песен тряя задълже да се кача на кораба преди да взема нова че да я изпеят
а имам още 2 за събиране

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2013 04:47

Да им сера на лицата на тия, с над препоръчителните почна картата да ми прегрява и късцените да влачат. Ония американците с играта нокаут трябва да отидат да си поиграят на това със служителите на Ubi.

P.S. Ревюто е леко недоклатено (накратко е "не харесах тройката и са ше си го изкарам на четворката дето е класи над нея") и не мога грам да го приема насериозно.

Профил

Публикувано на: 26 Ное 2013 07:22

смешно хейтърско ревю :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2013 02:51

http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Aquilus
What the actual fuck? Асасини преди Средновековието?!?!

БТВ само на мен ли ми се струва, че не те уведомяват въобще за харпунстването?! Трябваше да видя в нета, че отдавна ми е отключено...

Spoiler for :
I KNEW IT! I FUCKING KNEW IT! JAMES IS ДЖЕЙМСКА! Damn I'm good.

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2013 05:44

Уха това обяснява много ясно защо ще имаме в египет и римската империя assassin (стана ясно който е търсил тайните в настоящото време във четворката)
Ясно накъде ше тръгне историята към мистицизма отново и ще разберем нещо което досега не споменато в пъзел историята на цялата поредица.Започват да се навръзват нещата:) аз отдавна познах че двете епохи са свързани и ше са нова трилогия към новия герой който виждам добре от линка и как се казва и как изглежда ( впрочем awesome;)

Профил

Публикувано на: 28 Ное 2013 20:07

Всъщност тука май са загатнали за сюжетната линия,която ще следват от Ubisoft http://www.youtube.com/watch?v=wp-Zog5r84M точно в 7:04 мин показват: следващата май ще е Кръстоносните походи,Египет,Феодална Япония по време на шогуната Ашикага, Френската Революция и т.н... нямам търпение :)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2013 20:44

т.е. ше доят кравата още 10 години
бахти доброто
вече няма начин тая игра да има читав завършек
сори

бтв с 3дм крака някой подкарва ли видеата дет си хакваш в абстерго?
шото аз лично не мога, примерно аутопсията на дезмънд я гледах в youtube
тъпо

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2013 20:49

При мен си работят. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2013 21:07

Квооооооооо, тва на 10:40 видеото с Едуард въобще не ми е пускало, да не би такива моменти да са свързани с това дали обикаляш сградата на Abstergo, щото аз леко я скипвам изцяло?!? Бтв има 10-а версия на крака, но разлика с предишните не виждам.

Профил

Публикувано на: 28 Ное 2013 21:31

Ами аз в Abstergo не обикалям освен ,ако не ми го дава от играта,защото там мисиите са скучни,само хакваш разни глупости и си ми дава всичко... Иначе по островите гледам да събера всички неща,мелодии,ковчежета и т.н. но става малко бавно и в един момент вместо проследиш историята както трябва се отклоняваш в тия събирания.. Иначе ъпгрейднах кораба почти до край с яко бой в морето.Само последните ъпгрейди още не съм сложил ,защото явно иска да мина по-нататък в историята.. Да ви кажа и мен леко ме дразни тази бързина в битките,не са толкова плавни и става мармалад... Другото на което,можеше да наблегнат е малко разнообразие в единиците.. смисъл вместо тия дебелаците с брадви можеше да разнообразят и в различните моменти да се появяват и други някакви.. но уви перфектни игри май няма или поне много трудно се постигат,но поне тази се доближава и те задържа зад компа за дълго :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2013 22:21

На мен бързината на битките много си ми харесва, особено като си напред и вече на другите кораби трябва да избиеш 20 на борда, за да го вземеш, не ми се играе 20 минути за 1 кораб. Обаче някакви липсващи нпс-та имах в една късцена, дето Черната брада беше завързал едни заложници за кораба си, чудя се дали е от играта или от последните (бета) дравъри на нвидиа...

Бтв колкото повече калъфи за пистолети му купувам, толкова по-тъмен става с нормалните дрехи. Вчера купих и четвъртия и синята предна долна част вече е кафява. С ква идея са го направили това - не знам.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2013 23:59

Там и на мен някой ми липсваше като че ли. :lol:

Не ме бърка обаче, не беше никой важен като че ли. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2013 02:40

Е тва е, до тва довете КоД-мод и опростяването на всичко. Сууууууууууууууууууууууупермного трябва пак да се въведе да можеш да убиваш цивилни и да замахваш с меча, когато искаш. СТО ХИЛЯДИ пъти вече се затичвам срещу енеми и играта явно не го отчита още и съкам ляв бутон и Едуард само си пуска скритите остриета, нито замахва, нито му скача, 0 изненада. Скапана работа, ако си купувате КоД, да ви изгърми хардуера дано, смачкана игра за малоумници.

Но пък ето има хубави неща като бавното презареждане, което много по-реалистично от на ецио автоматичния пистолет на ръката му (за времето си точно така изглежда), кара те да ползваш патлаците с мярка и в правилното време и поне на мен сега убийство пистолет ми е по-сладко.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2013 01:47

Съгласен съм, всичко се опростява. Не че ми липсва да коля цивилните (можеш да ги стреляш бтв) или да махаш с меча у въздуха като алтав, но ме дразни леснотата на играта. Дали ше ти е трудно в даден момент се свежда до това колко си грайндил преди това - колко ти е ъпгрейднат кораба, колко си ъпгрейднал кръвта... и после всичко става бозаво лесно. Не ми е кеф дори да се катеря, не ми се занимава. Нито ми е кеф да съм пират с кораб, с който мога да овършея всичко (чак ме е яд че чаках да максна че да избия останалите легендарни, след като с 300 мъки пребих el impoluto не на макс и това беше пика в играта ми). Къде са глифовете от 2-ката, дето някои без помощ в нета няма шанс да разшифроваш, и къде са катедралите които трябва да изкатериш ама падаш по 50 пъти... Всичко е нагласено, войници по един маршрут напред и назад и маса храсти около тях. Чак писва от еднообразие. Но поне в сравнение с 3-ката е значително подобрение.

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2013 12:01

Опростяване или изчистване, като че ли е въпрос на гледна точка. За мен лично новата система в доста отношения е дори по-голямо предизвикателство, понеже с тази от II/Brotherhood/Revelations просто съм се сраснал напълно - както и да го направят, ако ще и целия ми дискретен подход да се ебе в гъза (впрочем поведението и маршрутите на войниците винаги са си били все така предвидими и репетитивни, всичко се свежда до разликата във флората) и ми скочат 30 еничара или гвардейци или каквато там разновидност са, просто с помощта на точно 1 копче един по един най-безмилостно ги изколвам с контра-атаки. Сега копчетата за постигането на нещо подобно са две и става много по-трудно, понеже те стрелят (и от покривитев), мятат ти гранати, търмъчат те с брадвите, отделно че различните видове убитници се контрират по различни начини..

Иначе съм на 54% синхронизация и северната част на картата с все крепости и острови и всичко ми е на 100% жълта и зелена, изчистил съм всичко освен някакви малки съкровища от по 200-300 реала, дето изобщо няма да ме оправят в живота, и все още не съм се погрижил за легендарните кораби макар и с максимално ъпгрейднати мортири, тежки оръдия, тарани-марани, всичко.

Но определено няма мисии като тази с кардиналите в края на II, в това няма спор. От друга страна обаче според мен катеренето като физика и всичко всякак е подобрено, макар и пак от време на време нашия да се опитва да вертикализира някои стени дето никой не му е казвал. Друг е въпросът, че високите сгради на Карибите са съвсем друг фасон, и няма база за сравнение с тези в Рим и Истанбул. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2013 21:57

баце ако ми каеш че еничарите от ревелейшънс са ти били по-лесни от тая боза тука...

и ест че аи-то не е подобрено, но за сметка на това с цялата растителност и места за криене виждаш колко е слабо
шото кат се шмугнеш в храст и тоя дет те е гонил изведнъж става безумно тъп, размахва сабя на две места и ти обръща гръб
или пък измежду два храста преминаваш, някой те забелязва но понеже си бърз няя проблеми, сигурно му се е привидяло
единственото предизвикателство бяха стрелците докато не ти дадоха шибаната приспивна тръба
а в опън комбат промпта за хюмън шийлд е елементарен qte и е доста дразнещ
в цялата игра съм десинхронизиран в бой два пъти
и то просто щото на места ми падаше фпс-а дотам, че да ми засича counter-а със закъснение
а в момента в който видиш че можеш да продължиш комбото и с брадварите стига да ги брейкнеш преди да ги наръгаш и да умрат от веднъж убива всякаква трудност
и всичко е толкова просто и лесно, че дори забравях че имам 4 заредени пистолета по себе си, с които мога да избия всеки който ме затрудни
да не говорим че като цяло липсва грандиозността на предишните игри
въпреки че управляваш шибан кораб

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2013 22:54

Еничарите са 1:1 с едни от гадовете тук просто (не умират от един нож/куршум, а два, доджват/парират и трябва да им пробиеш защитата), не че са били по-лесни - разликата беше че самото контриране беше безотказно от първия до последния. :lol:

Е, след Майската броня поне вече няма нужда и да си ги подлагам да обират изстрелите на говнарите с пушките - в интерес на истината чак се ВИЖДА как куршумите се разбиват и се пръсват в нея на парченца. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2013 23:42

Кефи ме как обаче не споменавамe е AC 3 тук. Shhhh, we don't talk about this here. :D

Спойлер ако не сте стигнали до sequence 8:
Spoiler for :
В целия АС3 нямаше толкова добър емоционален момент, колкото когато убиха Тач. И хем знам, че не е бил цвете за мирисане реално, но в играта е много добре направена връзката между героите и някак си ми пука за тях. Добра история, супердоволен съм по този аспект.

И бтв за пръв път в АС игра мисиите с подслушването са добре направени, защото освен да ходиш за тях и да се криеш, има и други неща, я убий тоя-оня, я мини по някакъв надземен маршрут, бе нито веднъж не си казах "пак ли" на тях, найс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2013 13:47

Снощи я превъртях, играта е страхотна, края - също. Не знам дали е най-добрата, но е поне наравно с двойката. И макар да е страхотна игра, смятам, че е слабa AC игра. Няма го чувството за принадлежност, усещане което ти даваха 2-ката, Brotherhood и Revelations. Тук много повече е акцентирано върху егоизма и егото на Едуърд, отколкото на идеята на асасините като цяло. Може би е търсен ефект, но ако не беше гейм механиката щях да си помисля, че играя друга игра. Асасасините са включени колкото за цвят и за да оправдаят името.

Иначе мисиите са идейни, не омръзват и я изиграх на един дъх. Графиката няма да я коментирам - разкошна. Персонажите са запомнящи се, Blackbeard е култов направо.

Чакаме следващата.

П.С. Слушането на Bob Marley+Radio Espantoso (Vice City)+Radio K-Jah West (San Andreas) докато си карате кораба или се разхождате из островите е просто ГРЕХОВЕН кеф.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2013 14:47

SvRomanov написа:
П.С. Слушането на Bob Marley+Radio Espantoso (Vice City)+Radio K-Jah West (San Andreas) докато си карате кораба или се разхождате из островите е просто ГРЕХОВЕН кеф.

Ти трябва да си ГРЕХОВЕН миндил за да го правиш и това, че и да се оплакваш от липсата на атмосфера. :lol:

Иначе, за ПОРЕДЕН път изпадам в недоумение как може да ми се жалвате, че битките били на прекалено високи обороти, предвид че мен лично на моменти ме ВБЕСЯВА как явно някои трябва да ги намушкаш към 30 пъти по цялото тяло за да умрат, докато следващите 7 ще умират от по 2-3, да не говорим за тея дето не знаят какво става и умират от 1... :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com