Depraved написа:Отдавна не се бях влюбвал толкова много, за сметка на това пък е в абсолютната резачка, така че идилията ми е пълна. 
Все заета, все учи. Все аз я търся, тя все реже. Ясен ми е намека, ама като си навие човек нещо на пръста и... Все ми се върти едно "може пък и да стане другия път" из тъпата глава
edit чете лъвкрафт и слуша type o negative
Точно това на мен ми се е случвало... няколко пъти... И все си мислех, че имам шанс другия път, така няколко месеца опитвах 

Обаче след третия път в такава ситуация, осъзнах, че няма смисъл пак да попадам в такова положение, гадно е, шибано е, ма щом те реже, никъв шанс нямаш, откажи се докато е време, ходи в некоя дискотека, забий непретенциозна рандъм мацка и олаби малко. Твоя намек е ясен, ма и нейния е напълно ясен, пък и по мое мнение(от снимките), не изпускаш много, ама кога си влюбен в някой, той е най-най, после ще видиш, че има бая по яки и тая е макс 7 по десетобалната...
ПС: Спри да я търсиш, има някакъв минимален шанс да те потърси след като се освободи и да има хепиенд в стил руска романтика(ще я изчукаш), но шанса е колкото да го нема Гандалф в Хобитите и същия актьор в ексмените, плюс това ако не сте излизали досега сигурно те смета за някакъв нахалник, а ако сте преди, значи си у френд зоната и в двата случая шансовете са малки, ама като спреш, ще разбереш...
ПС2: Последния спор не го разбрах, трупове, мъже, жени 

Пичове, излезте малко, точно вас двамата ви уважавам(доколко човек може да уважава друг в тоя форум), но сте започнали да се държите неадекватно