Nemesis or it didn't happen (matter)what if they get me? написа:ахахахахахаха паднаха ми 2 екзалтед орба в разстояние от 1 час
Path of Exile
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Re: Path of Exile
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Не всички геймъри трябва да са нърдовеTheChosen1 написа:Nemesis or it didn't happen (matter)what if they get me? написа:ахахахахахаха паднаха ми 2 екзалтед орба в разстояние от 1 час
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
Gratz! Ходи пускай някъкво тото човек.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
от 1 година се опитвам да намеря по-добър 2-hander от това парче дърво, нямаш си идея колко ме дразни скина му и вече не мога да го гледамwhat if they get me? написа:купих си Kaom's Primacy за 1 екзалт и 12 chaos, при първоначална цена от 1.5 екзалта. време е да мачкам
даже бих дал пари е така, да си взема некъв скин за оръжието, да не изглежда по тоя начин
джумерки
хахахахаххаха
Вчера исках да поцъкам малко, но ми даде стария проблем от едно време в бетата - син екран. Много странна игра, никога друг път не съм виждал син екран с тоя комп, освен заради ПоЕ. Според форумите се създава някакъв конфликт със саунд бластерите.
Две от основните предложения са за добавяне на "--softwareaudio" (което преди поне при мен не сработи) и по-новото предложение "--nosound" към пътя на шорткъта.
Ама ми се доспа и не ги тествах, днес ще го бъде, евентуално.
Мисля да пробвам тоя нууб френдли билд (ако се оправи проблема с горепосоченото) - http://www.pathofexile.com/forum/view-t ... 860/page/1 Но с дуелист, а не рейнджър, тъй като никак не ми е кеф да играя с женски герои (само с асасинката в д2 направих изключение, защото беше много як клас и с женска бяла елфка в Л2, защото мъжките бяха твърде гей
).
Вчера исках да поцъкам малко, но ми даде стария проблем от едно време в бетата - син екран. Много странна игра, никога друг път не съм виждал син екран с тоя комп, освен заради ПоЕ. Според форумите се създава някакъв конфликт със саунд бластерите.
Две от основните предложения са за добавяне на "--softwareaudio" (което преди поне при мен не сработи) и по-новото предложение "--nosound" към пътя на шорткъта.
Ама ми се доспа и не ги тествах, днес ще го бъде, евентуално.
Мисля да пробвам тоя нууб френдли билд (ако се оправи проблема с горепосоченото) - http://www.pathofexile.com/forum/view-t ... 860/page/1 Но с дуелист, а не рейнджър, тъй като никак не ми е кеф да играя с женски герои (само с асасинката в д2 направих изключение, защото беше много як клас и с женска бяла елфка в Л2, защото мъжките бяха твърде гей
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Alaster
Принципно Vaal Pact е viable основно за CI герои или Dischargers. Така че ако героят ти не ориентиран към едно от двете по-добре го respec.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Вчера пробвах с "--nosound" функцията, за около 40 мин не ми даде BSOD, но пък ми дотъпя и излязох 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
dr_gilotin
Пичове, започнах и аз да разцъквам от време на време с героя ми от бетата, дайте някакви предложения за Shadow на дагери за момента ползвам Double strike + splash, но съм 27 лвл и не знам вс. неща и какви комбинации има занапред с по хубавите гемове.
Добре де, никога не съм разбирал това с build-овете - какъв е смисъла да играеш RPG, ако не измисляш сам как да развиваш героя си?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Амиии, билд в ПоЕ се ползва поради няколко причини.Sentry написа:Добре де, никога не съм разбирал това с build-овете - какъв е смисъла да играеш RPG, ако не измисляш сам как да развиваш героя си?
Играта е направена така, че да ти е необходима ясна стратегия за развитието на героя още от самото начало. Играта е трудна и ако в билда ти има сериозни пукнатини, ще страдаш на висок лвл. Респекването на точки е доста скъпо, особено за някой нов играч, така че често единствения изход е рерол.
За първите ти герои според мен си е нужно да четеш инфо, пък дали ще следваш стриктно нечий билд или ще добавяш лични предпочитания тук и там си е твоя работа.
Да не говорим, че някои развития са достъпни за нов/беден играч, а други стават добри чак след голяма инвестиция в екипировка. Това си го пише в билдовете, примерно - newbie friendly / for rich players etc.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Alaster
Нали току-що започна merc, мина ли piety и dominus, ако не то какво правиш по маповеwhat if they get me? написа:тая игра е лайна
68 лвл
3.3к hp
7к dmg
всички резисти над 50 (без chaos разбира се)
влизам в някъв мап, чистя го без проблеми
влизам във втори мап, чистя го без проблеми и стигам до боса, където умирам за 1 секунда, въпреки potion за +3к армор и Potion за +22% към всички елем резисти
сигурно трябва да погледна някакъв "гайд", а?
Препоръчвам ти да пробваш Spectral Throw build с 2 дагера много съм доволен за сега до 40 лвл.Ето го моя билд http://www.pathofexile.com/passive-skil ... 4r_5P_3g==dr_gilotin написа:Пичове, започнах и аз да разцъквам от време на време с героя ми от бетата, дайте някакви предложения за Shadow на дагери за момента ползвам Double strike + splash, но съм 27 лвл и не знам вс. неща и какви комбинации има занапред с по хубавите гемове.
-
Damnation
- В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions
Аз пробвах бегинър билда дето го постна Гипо, 34-35-то ниво съм с рейнджърка, за момента ми е изи-бизи всичко, не съм умирал нито веднъж, ама засега не мога и на майтап да си намеря ( и нямам никакви ресурси почти да се пробвам да крафтя ) предмети с лайф стийл, та бавно и постепенно слизам към blood magic-a, та имам малко проблеми с маната...да не казвам много 
Трол на свободна практика
Преди много се притеснявах от blood magic със стрелеца ми, ама като го взех се оказа, че не е изобщо толкова страшно 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Някъв мап, а? Нито мапа казваш какъв е, нито какъв е бил суфикса и префикса. Както ти каза @Alaster - май си избързал с картите, но по-важното е да знаеш кой е боса на дадена карта и да внимаваш с какви rolls e самата карта.what if they get me? написа:тая игра е лайна
68 лвл
3.3к hp
7к dmg
всички резисти над 50 (без chaos разбира се)
влизам в някъв мап, чистя го без проблеми
влизам във втори мап, чистя го без проблеми и стигам до боса, където умирам за 1 секунда, въпреки potion за +3к армор и Potion за +22% към всички елем резисти
сигурно трябва да погледна някакъв "гайд", а?
Иначе лесни 66-ки можеш да почнеш да биеш още от 60-то ниво, ако знаеш какво правиш.
P.S. Ето ти го гайда - http://pathofexile.gamepedia.com/Map.
of Elemental Weakness - Players are cursed with Elemental Weakness
of Exposure - -x% maximum Player Resistances
of Vulnerability - Players are cursed with Vulnerability
Ако е била с някой от следните суфикси нищо чудно, че си фейлнал. Пък и без тях също - 2 боса, без резисти...
Между другото - +Х% резисти на life flask не е добра идея, защото спира да действа в момента в който се напълниш. За целта е добре на Quicksilver или Granite.
of Exposure - -x% maximum Player Resistances
of Vulnerability - Players are cursed with Vulnerability
Ако е била с някой от следните суфикси нищо чудно, че си фейлнал. Пък и без тях също - 2 боса, без резисти...
Между другото - +Х% резисти на life flask не е добра идея, защото спира да действа в момента в който се напълниш. За целта е добре на Quicksilver или Granite.
-
dr_gilotin
Ако сте надъхани да разцъкваме отвреме на време добавете ме Bullethead.
Станах 44 лвл на Cruel, act 2 ако някой е надъхан да пише.
Станах 44 лвл на Cruel, act 2 ако някой е надъхан да пише.
Надъхвам се до степен на силна възбуденост като говориш така надъхано.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )