Google/Youtube

Нещата от живота
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Google/Youtube

Мнение от Serious Sam »

Мамицата им, страшен диктат вкараха. Първом почнаха със задължителното създаване на google акаунти преди няколко години. После продължиха с леки опити да те накарат да си свържеш профила с google+ акаунта и миналата седмица някъде пуснаха тежката артилерия - който не си е вързал пряко профила с google+ акаунта или със страница в G+ - няма право да публикува коментари, да получава известия и такива неща. Т.е. всичко го пренасочиха през google notifications-a. И най-накрая като ме пречупиха и си вързах акаунтите - пуснаха видео секирата и ми зачесаха качванията. Не стига това ами днеска влизам - профила ми изтрит. Досвидания 700к views и сто и косур клипове и албуми...

Авторски права кура ми янко.
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Till.Lindemann

Re: Google/Youtube

Мнение от Till.Lindemann »

закво пък за ти трият профила?

моя излиза от време на време и трябва като бесен да ровя за пароли ама иначе си е ок за сега
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Е ТИ СИ С АНДРОИД ТЕЛЕФОН И НЕ СИ ПОМНИШ ПАРОЛАТА ЗА ГУГЪЛ АКАУНТА ЛИ ВЕ :D

BITCH, THAT'S A NO-NO :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Щото съм нарушавал авторските права на

КАНАЛЕТО, мой човек...

Дето не съществува от... не знам колко години. Със сигурност моите качвания на албума "Хъшове" от 1996-та са подбили сериозно печалбите на Слави от iTunes.

Щото БМК (според надписите на касетката) май след множество трансформации в други компании сега е seven-eight productions. Aма не съм сигурен. Но ми пращаха предупреждения именно заради песни от този албум, които директно триеха. А даже не го бях качил целия.

Освен това бях качил "Походът" на Ахат, "Enlightening the world" на Undercode, три от четири албума на Замунда, дебютния албум на Q5, две-три вечни бг песни, и сума ти геймърски клипове с кофти качество, които са мои лични от първия до последния.

Проблемите бяха единствено заради албума "Хъшове". Да, наясно съм, че не държа авторските права върху тези произведения, но като изключим VEVO-тата, си е масова практика да се качват албуми, плюс това, толкова като ги е еня за авторски права да го бяха блокирали още като ги качих преди няколко години, защо чак сега???
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

По начало само да кажа, че това какво ще се случи с клиповете/акаунта ти зависи не от youtube/google a от този който държи авторските права. По начало youtube засича че клипа ти има съдържание собственост на трета страна и уведомява страната, която е собственик. Вече тази трета страна според политиката си може да не предприеме нищо, може да реши да печели от рекламите на твоя собствен клип, може също и да реши и да поиска клипа ти да бъде изтрит или блокиран в определени държави. Ако се стигне до триене при повторно провинение youtube/google може и да реши за по-лесно да изтрие целия ти акаунт, както се е случило в твоя случай.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Тва за първи път ме накараха да чета правилата за употреба, лицензите и тъй нататък преди няколко дни.
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

e на мен са ми спирали звука на клипове, щот еди кво си, ама чак до триене не се е стигало

И КО КАТ СЪМ С АНДРОИД
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

И мен ми делнаха акаунта за три клипа от протестите който бях качил, че били собственост на БТВ...плейлисти всичко отиде по дяволите... сега ползвам два акаунта паралелно един само за ютуб и един общ отвратително е просто... и не можеш да направиш нов профил в тубата който да кънектнеш със стария гугълски
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Aware

Мнение от Aware »

А фейсбук като си натрисат вмирисания палец "Харесай това" на всяка страница?
Аватар
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички

Мнение от Stonedisus »

кьорави катерички
Публикувай отговор