Аз тва го четох в четвърти клас бе...doggymien4o написа:Реших да се хвана най-сетне да си дочета "Донесете ми главата на принца" от Зелазни и Шекли.
Причината е, че има още две книжки след нея.
Иначе днеска си взех:

Аз тва го четох в четвърти клас бе...doggymien4o написа:Реших да се хвана най-сетне да си дочета "Донесете ми главата на принца" от Зелазни и Шекли.
Причината е, че има още две книжки след нея.

Its me bitches написа:АБЕ Я СИ ЧЕТЕТЕ УЧЕБНИЦИТЕ
Penny написа:ave isus e pokemon ve
защо неwhat if they get me? написа:Тоест искаш да ми кажеш, че са давали Хитлер по радиото още преди да е станал канцлер? Малко трудно.
Всъщност ти казвам, че спокойно можеш да отнемеш някоя година я от работата ѝ като лекарка, я от курволъка ѝ и да ти излезе сметката с 11, вместо 14 години. Към това не знаеш колко време е продължавало следването по медицина тогава. Ако все пак това не те удовлетворява, можеш да си представиш, че Хитлер държи първата си радио реч не през 1933, а през 1931-ва, когато всъщност изнася първата си реч по принцип. Което не е дееба и разбитата хронология, щото Хитлер ще е фактор в немската политика, в която и да година да решиш да поставиш началото на романа.what if they get me? написа:Хронологията ми е малко объркана. Когато романът започва, Ирина е последен клас в гимназията. По едно време завършва медицина, което значи че са минали седем години. И по едно време вече работи като лекарка, което значи още няколко години. След което няколко години е мутреса.
Романът свършва '44-та години. Ако приемем, че Ирина е била лекарка 3 години (което ми се струва малко но все пак), и мутреса 3 години, значи 44 - 14, действието започва 30-та година. Обаче 30-та година е малко твърде рано, за да почне Хитлер да се обявява против евреите. Следователно Димов малко е объркал хронологията.