vajnoto e da e fun
v wow cql jivot sym igral nai-nerfnatite classove i az taka napuk, zashtoto vinagi sa mi bili fun
ta shte vidim, poe ako ne me grabne i se nasilq da cykam d3 pak, moje bi shte pochna DH
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Много си лабав. Normal се играе на MP10, момко.theждъ написа:Аз реших да си почна още един монк за един ачийвмънт и мога да кажа, че е къде-къде по-приятно сега отколкото тогава, да не говорим че можеш да ги жулиш на MP7 още от нормал, за интрижка.
Прав си, подпуках ги на МР10 и се ядва верно. В доста отношения е като на инферно, ама нямаш скилове.doggymien4o написа:Много си лабав. Normal се играе на MP10, момко.theждъ написа:Аз реших да си почна още един монк за един ачийвмънт и мога да кажа, че е къде-къде по-приятно сега отколкото тогава, да не говорим че можеш да ги жулиш на MP7 още от нормал, за интрижка.
Aз не толкова за ачийвмънта (щото той даже нищо не дава), просто стигнах до момента в който де факто квото и да сложа на мястото на тоя Skorn, ше правя около 50-60к по-малко базов демидж, което върху ~900% коефициент на камбаната ще рефлектира като oколо половин милион по-малко, с критовете още повече..), а като цяло искам да използвам по-тематични монашески оръжия. Имам и един чук и един фист уникални, с които докарвам същия базов демидж, но пък малко по-малко crit dmg и естествено много по-малко с камбаната, което малко или повече обезсмисля цялото начинание. :/Gipo написа:И екипировка съобразена с билда![]()
Аз не бих се навил да качвам герой в името на ачийвмънтадори и с pwrlevel'a, с който ми вдигнаха монка 8-60 за 2 часа.
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола