Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
ae struva li mi se ili teq naemnici sa mega bezpolezni osven templara :S

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аз не ги ползвам, защото отвличат вниманието на мобовете, вместо да са върху мен и да ми ядат АоЕто 

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- doggymien4o
 - В момента играе: Квот фана

И двамата сте в грешка. 
Има ОГРОМНА полза от помощниците, особено при фарменето на предмети, тъй като можете да им сложите MF и GF итеми, процент от който се приспада към вашия герой.

Има ОГРОМНА полза от помощниците, особено при фарменето на предмети, тъй като можете да им сложите MF и GF итеми, процент от който се приспада към вашия герой.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...

...master freakout...
Не мисля. Поне в д2 не беше така. Твоя mf приспада към мерка, но не и техния към твоя. Но може да им слагаш аури, като infinity на акт 2 мерка на д2 примерноdoggymien4o написа:И двамата сте в грешка.
- doggymien4o
 - В момента играе: Квот фана

Така си е, доста съм изненадан, че не го знаеш. 
Влез в игра, натисни F, виж DETAILS на помощника и скролни най-долу.
Enjoy

Влез в игра, натисни F, виж DETAILS на помощника и скролни най-долу.
Enjoy
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...

...master freakout...
- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Точно така си е, и даже различните аверчета имат различен твърд бонус на последния скил обикновено. 
)

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Еми не го знам, не я играя тая слаба игра. Казах в д2 как еdoggymien4o написа:Така си е, доста съм изненадан, че не го знаеш.
На теория това е така, но с навлизането на MP системата, в комбинация с парагон системата, ползата от мф/гф на наемниците е доста по-малка. Отделно, че при AoEто, което правя е много по-оптимално да убивам масовките възможно най-бързо (тоест да са лепнати за мен), отколкото да имам малък процент мф/гф отгоре и да се разхождат мобове насам натам. Ако свършиш един рън по-бързо, компенсираш малко по-малкото мф/гф.doggymien4o написа:И двамата сте в грешка.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Крафтването не върви, опитите за хубави ръкавички и амулет фейлват лошо засега 
Тия дни "играх" доста на AH и понаправих пари, та поекипирах героя добре. Остават крафтовете и парагон левъла.

Тия дни "играх" доста на AH и понаправих пари, та поекипирах героя добре. Остават крафтовете и парагон левъла.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Същото бяха казали и за D3 ванилаПустиняк написа:![]()
![]()
![]()
http://us.battle.net/d3/en/blog/1134542 ... 10-30-2013
All zones in Act V will be completely randomized: interior tiles, exterior tiles, events, and even layouts and orientation. Should be fun!
Ами дано са си взели поуки.

В тая тема ти си най-слабWannabe написа:Еми не го знам, не я играя тая слаба игра. Казах в д2 как еdoggymien4o написа:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

abe verno si e meh igrata
vrytnah q vchera na normal, i se useshtam kak sega prosto nqmam nikakvo jelanie da prodyljavam poveche![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)

vrytnah q vchera na normal, i se useshtam kak sega prosto nqmam nikakvo jelanie da prodyljavam poveche
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Щом си я врътнал пак добре. Мен ми затъпя още на 3-тия актПени написа:abe verno si e meh igrata
vrytnah q vchera na normal, i se useshtam kak sega prosto nqmam nikakvo jelanie da prodyljavam poveche
То и аз нямам желание да минавам през нормал/нм/хелл отновоПени написа:abe verno si e meh igrata
Стимулира ме подобряването на героя.
Отделно, че може да не ти пасва героя.
А и на нормал/НМ е досадно лесно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

ne az razbiram, kakva motivaciq bi imal chovek
tochno zaradi tova sym imal pone po 1 ot vseki klas 99 lvl geroi edno vreme v diablo 2, vypreki che ne sym nai-golemiqt fen na hack n slash rpg janra
a sega ne znam dari zaradli lesnotata, dali zaradi mega skuchnata istoriq, ili pyk zaradi tova che headoff serverite edno vreme mi se struvaha po-pylni ot tova, prosto nqkak ne moga da se nasilq da prodylja
shte vidim de, barbarian cykah do sega, moje ako mi doide muzata i se nakanq da vlqza pak da smenq geroq, ta da vidq dali shte ima razlika

tochno zaradi tova sym imal pone po 1 ot vseki klas 99 lvl geroi edno vreme v diablo 2, vypreki che ne sym nai-golemiqt fen na hack n slash rpg janra
a sega ne znam dari zaradli lesnotata, dali zaradi mega skuchnata istoriq, ili pyk zaradi tova che headoff serverite edno vreme mi se struvaha po-pylni ot tova, prosto nqkak ne moga da se nasilq da prodylja
shte vidim de, barbarian cykah do sega, moje ako mi doide muzata i se nakanq da vlqza pak da smenq geroq, ta da vidq dali shte ima razlika
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Най-лесно е да погледаш в ютюб някакви скорошни филмчета с геймплей на други герои и да видиш дали нещо ти допада. Отделно, с какъв герой/билд играеш?

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYc!aZaaaa
dual wield sym
ne znam, moje i da e ujasen toq build, ama tova sa edinstvenite spellove so far koito sa mi vsyshtnost zabavni da polzvam, ta si karam na tqh.syshto taka zabelqzah i che v public games vseki barbarian koito sreshtna e s 1 handed+shield, ta sigurno i dual wielda e losha ideq, no si me kefi taka.

dual wield sym
ne znam, moje i da e ujasen toq build, ama tova sa edinstvenite spellove so far koito sa mi vsyshtnost zabavni da polzvam, ta si karam na tqh.syshto taka zabelqzah i che v public games vseki barbarian koito sreshtna e s 1 handed+shield, ta sigurno i dual wielda e losha ideq, no si me kefi taka.
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
На 60лвл барбовете са или DW, или 2H, такива с щит не съм виждал никога. Защото бързото и по-силно удряне те прави по-неубиваем (посредством life steal или LoH), отколкото някакъв щит. 
Вероятно ония са грабнали каквото е имало, вкл някакви щитове с повечко +експ на тях, за да качват по-бързо в публик игри като някой друг прави демиджа вместо тях хахаха.

Вероятно ония са грабнали каквото е имало, вкл някакви щитове с повечко +експ на тях, за да качват по-бързо в публик игри като някой друг прави демиджа вместо тях хахаха.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

ami ne znam, ako se napyna da vlqza pak nqkoi pyt moje da go prodylja da vidim dali shte me grabne v po-golemite trudnosti, ili moje napravo da pochna wizard/demon hunter, che mi izglejdat po-fun
inache sega si izteglih path of exile, che edni averi mi naduha glavata pyk i si e free v steam, ta shte vidim koe kak e kato sravnq

inache sega si izteglih path of exile, che edni averi mi naduha glavata pyk i si e free v steam, ta shte vidim koe kak e kato sravnq
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аз играя ДХ и по темата бих ти цитирал един приятел от днес:
"Новата реклама: "Искате да сте велики: имате 4 прекрасни класа герои. Искате да сте жертва - няма проблем! За вас специално сме създали мазохистичен миши клас герой. Така че не се двуемете и си вземете Диабло 3 преди следващия нърф на Демон Хънтъра!!!"

WD е добър герой. Барб е IMBA герой, но вероятно е скучничък. Монк е страхотен герой. Уисърда е so so. ДХто е жертва, аз го играя от инат и защото ми харесва какво би трябвало да представлява

"Новата реклама: "Искате да сте велики: имате 4 прекрасни класа герои. Искате да сте жертва - няма проблем! За вас специално сме създали мазохистичен миши клас герой. Така че не се двуемете и си вземете Диабло 3 преди следващия нърф на Демон Хънтъра!!!"
WD е добър герой. Барб е IMBA герой, но вероятно е скучничък. Монк е страхотен герой. Уисърда е so so. ДХто е жертва, аз го играя от инат и защото ми харесва какво би трябвало да представлява
Гипчо ( ◕ Y ◕ )