Гейм предавания
- beans
- В момента играе: С ануса ти
Гейм предавания
Абе скоро не съм засичал (не че ги следя) никакви гейм предавания. Спомням си преди даваха enter game мисля, че се казваше. Имаше и едно по евроком, всяка събота от 13:00 излъчват ли ги още ?
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Re: Гейм предавания
За съжаление, не. Следях ги и двете, вече ги няма. За други аз не знам.
Имаше няколко -
геймъри шоу - даваха го по по някаква телевизия евроком, една с емблемата на сателитна чиния. Самото предаване беше с някаква водеща с аграрна мутра, май се казваше Пепи
Имаше някакви напомпани батковци, които цъкаха пред едни компютри и вкарваха някакви дебилни лафове. Спомням си началното му филмче беше с музичката от AoE 2 и някакви Star Wars кадри. Макар цялата дървенящина в стил телевизия Кракра, беше доста забавно и колоритно предаване. Просъществува доста дълго. Най-ранното предаване, което си спомням представяше Virtua Fighter 3 за Sega Dreamcast. Това ще да е било 98-ма или 99-та
Спряха го 2007 или 2008. Не знам дали и телевизията съществува вече
Game Guide - по MM, най-добрата българска телевизия. Беше на Камен Воденичаров и фалира и това сложи края на доста добри предавания въобще . Макар и скромно, Game guide беше доста професионално направено, водещият Иво беше голям пичага. Това предаване се появи, когато махнаха Myst, където Иво също беше водещ. Предаването започваше към полунощ, но аз сядах пред телевизора няколко часа по-рано, защото преди това даваха "фрактура"
Myst - предаването на Роро. Култово нещо. Самото предаване започна от MM, после по BBT. Уж трябваше да започне пак по някоя от телевизиите, но това така и не стана. Най-доброто българско предаване. Даваха го веднъж седмично. Започваше вечерта към 10 и свършваше през малките часове на ноща. Първия час или два имаше гейм ревюта, различни рубрики за игри, анимета и джаджи, които се водеха от различни свежарски водещи, сред които имаше една японка
, и след това цяла нощ се играеше някоя игра с пъзели със зрителите по телефона. Откъси на част от предаванията могат да се видят тук
профайл - някакво random предаване за игри. Случайно съм го виждал по MSAT
някакво по канал 1, май се водеше като някакво "младежко" предаване. Дали беше някаква обновено версия "Здравей" или нещо съвсем различно, не мога да си спомня. Там говореха и за видео игри, май имаше някакъв PS2 в студиото и правеха някакви турнирчета
Всичко това беше едно време, когато имаше и геймърски списания.
геймъри шоу - даваха го по по някаква телевизия евроком, една с емблемата на сателитна чиния. Самото предаване беше с някаква водеща с аграрна мутра, май се казваше Пепи
Game Guide - по MM, най-добрата българска телевизия. Беше на Камен Воденичаров и фалира и това сложи края на доста добри предавания въобще . Макар и скромно, Game guide беше доста професионално направено, водещият Иво беше голям пичага. Това предаване се появи, когато махнаха Myst, където Иво също беше водещ. Предаването започваше към полунощ, но аз сядах пред телевизора няколко часа по-рано, защото преди това даваха "фрактура"
Myst - предаването на Роро. Култово нещо. Самото предаване започна от MM, после по BBT. Уж трябваше да започне пак по някоя от телевизиите, но това така и не стана. Най-доброто българско предаване. Даваха го веднъж седмично. Започваше вечерта към 10 и свършваше през малките часове на ноща. Първия час или два имаше гейм ревюта, различни рубрики за игри, анимета и джаджи, които се водеха от различни свежарски водещи, сред които имаше една японка
профайл - някакво random предаване за игри. Случайно съм го виждал по MSAT
някакво по канал 1, май се водеше като някакво "младежко" предаване. Дали беше някаква обновено версия "Здравей" или нещо съвсем различно, не мога да си спомня. Там говореха и за видео игри, май имаше някакъв PS2 в студиото и правеха някакви турнирчета
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Геймъришоуто е институция бе!!!vanmx написа:Имаше няколко -
геймъри шоу - даваха го по по някаква телевизия евроком, една с емблемата на сателитна чиния. Самото предаване беше с някаква водеща с аграрна мутра, май се казваше ПепиИмаше някакви напомпани батковци, които цъкаха пред едни компютри и вкарваха някакви дебилни лафове. Спомням си началното му филмче беше с музичката от AoE 2 и някакви Star Wars кадри. Макар цялата дървенящина в стил телевизия Кракра, беше доста забавно и колоритно предаване. Просъществува доста дълго. Най-ранното предаване, което си спомням представяше Virtua Fighter 3 за Sega Dreamcast. Това ще да е било 98-ма или 99-та
Game Guide - по MM, най-добрата българска телевизия. Беше на Камен Воденичаров и фалира и това сложи края на доста добри предавания въобще . Макар и скромно, Game guide беше доста професионално направено, водещият Иво беше голям пичага. Това предаване се появи, когато махнаха Myst, където Иво също беше водещ. Предаването започваше към полунощ, но аз сядах пред телевизора няколко часа по-рано, защото преди това даваха "фрактура"![]()
Myst - предаването на Роро. Култово нещо. Самото предаване започна от MM, после по BBT. Уж трябваше да започне пак по някоя от телевизиите, но това така и не стана. Най-доброто българско предаване. Даваха го веднъж седмично. Започваше вечерта към 10 и свършваше през малките часове на ноща. Първия час или два имаше гейм ревюта, различни рубрики за игри, анимета и джаджи, които се водеха от различни свежарски водещи, сред които имаше една японка, и след това цяла нощ се играеше някоя игра с пъзели със зрителите по телефона. Откъси на част от предаванията могат да се видят тук
профайл - някакво random предаване за игри. Случайно съм го виждал по MSAT![]()
Иначе тва по БНТ май се казваше Здравей наистина и беше некво младежко предаване, което после превърнаха в геймърско.
¯\_(ツ)_/ ¯
Помня 'Мрежата' по бнт, но кога го спряха и да ме изтезават не мога да се сетя.
LA COKA
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Пф току-що ми напомни, че вече повече от 1 година не съм си пускал Фрактура и че след малко би трябвало да почне по Диемаvanmx написа:"фрактура"![]()
Иначе аз съм гледал само Геймъри Шоу и Гейм Гайд и 2-те ме кефеха доста, всяко по свой си уникален начин
Аз си спомням sport.net по Канал 3, което май беше предаване на българската федерация по електронен спорт (която нз дали още съществува). Беше ми любимото, щото не цъкаха безмозъчно само разни игри (в което няма лошо де), но наблягаха доста на елемента с е-спорт. А по онова време точно имахме с какво да се похвалим на международната сцена (за разлика от последните няколко години)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- shub niggurat
- Обратна връзка:
наскоро издирихме фейсбука на ПЕПИ от геймъри шоуDer Meister написа:Иначе аз съм гледал само Геймъри Шоу и Гейм Гайд и 2-те ме кефеха доста, всяко по свой си уникален начин
джумерки
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- AngryGameCritik
- Till.Lindemann
хахар геймъри шоу беше много добро ве, ти луд ли си
аз издебван някакво повторение петъка следобяд и с това си откривах уикенда
а Мрежата за времето си беше мега
а Мрежата за времето си беше мега
- beans
- В момента играе: С ануса ти
А в момента съществуват ли български гейм предавания или останаха в миналото ?vanmx написа:Имаше няколко -
геймъри шоу - даваха го по по някаква телевизия евроком, една с емблемата на сателитна чиния. Самото предаване беше с някаква водеща с аграрна мутра, май се казваше ПепиИмаше някакви напомпани батковци, които цъкаха пред едни компютри и вкарваха някакви дебилни лафове. Спомням си началното му филмче беше с музичката от AoE 2 и някакви Star Wars кадри. Макар цялата дървенящина в стил телевизия Кракра, беше доста забавно и колоритно предаване. Просъществува доста дълго. Най-ранното предаване, което си спомням представяше Virtua Fighter 3 за Sega Dreamcast. Това ще да е било 98-ма или 99-та
Game Guide - по MM, най-добрата българска телевизия. Беше на Камен Воденичаров и фалира и това сложи края на доста добри предавания въобще . Макар и скромно, Game guide беше доста професионално направено, водещият Иво беше голям пичага. Това предаване се появи, когато махнаха Myst, където Иво също беше водещ. Предаването започваше към полунощ, но аз сядах пред телевизора няколко часа по-рано, защото преди това даваха "фрактура"![]()
Myst - предаването на Роро. Култово нещо. Самото предаване започна от MM, после по BBT. Уж трябваше да започне пак по някоя от телевизиите, но това така и не стана. Най-доброто българско предаване. Даваха го веднъж седмично. Започваше вечерта към 10 и свършваше през малките часове на ноща. Първия час или два имаше гейм ревюта, различни рубрики за игри, анимета и джаджи, които се водеха от различни свежарски водещи, сред които имаше една японка, и след това цяла нощ се играеше някоя игра с пъзели със зрителите по телефона. Откъси на част от предаванията могат да се видят тук
профайл - някакво random предаване за игри. Случайно съм го виждал по MSAT![]()
П.С. Мерси за линка към мист
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Наскоро(преди година) по БТВ екшън, ако не се лъжа, попаднах на MW2 мулти. Изглеждаше като някакъв стриим маи от ЕСЛто или там някоя др. геим- оранизация, ма той пича съкваше здраво и нямаше никакъв хост който да говори само геимплея със звуците от играта. Но го оставих да си върви докато ми зареждаше играта и си гледках

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Иво беше страшен пич, определено любимия ми водещ.vanmx написа: ...
Мист гледах от началото на ревютата, до края им. След това тия куестове/пъзели, които се играеха ми бяха крайно безинтересни.
Геймъри шоу беше наистина много аграрно предаване, но определено беше по-добре от нищо
Сега абсолютно с най-голямо удоволствие бих гледал предаване в стил гейм гайд или началото на мист (ревютата) и то с Иво! Не че ще играя някоя от игрите, но с най-голямо удоволствие бих си прекарал кабелната, за да мога да си го гледам, докато нагъвам кутия със сладолед
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз си спомням, че преди 1-2-3 години (нз колко точно) по бТВ екшън даваха SC2 турнир от MLG. Беше хубаво, дано продължат да го правят и тази година с Дотата{SuPa-1337-Killa} написа:Наскоро(преди година) по БТВ екшън, ако не се лъжа, попаднах на MW2 мулти. Изглеждаше като някакъв стриим маи от ЕСЛто или там някоя др. геим- оранизация, ма той пича съкваше здраво и нямаше никакъв хост който да говори само геимплея със звуците от играта. Но го оставих да си върви докато ми зареждаше играта и си гледках![]()
![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
В днешно време само по BTV ACTION може да засечете нещо свързано с гейминга.
Последно съм засичал трейлър на THE LAST OF US и то на български език.
Вече никой не прави нищо, много западнаха всякакъв тип предавания, ревюта, списания в България свързани с гейм индустрията, жалко е..
Последно съм засичал трейлър на THE LAST OF US и то на български език.
Вече никой не прави нищо, много западнаха всякакъв тип предавания, ревюта, списания в България свързани с гейм индустрията, жалко е..
Бе Роро нали работеше по нов проект на име NEXT-TV? Щеше да се излъчва всеки петък от 22:00 до 04:00 по BTV Action и си търсеха водещи.
Страницата им в лицекнигата и уебсайта им не работят вече, явно преговорите с БосфораТВ са се провалили. Бас ловя, че са метнали, че 10 пъти на ден излъчване на кючексеиропера е много по доходоносно от едно предаване на седмица...
Иначе и тия правят някакъв опит да пуснат свое предаване в ефир, но за сега нищо - Playstyle.
Гаранция, че няма да бъде нещо толкова грандиозно, колкото беше Мист едно време.
Страницата им в лицекнигата и уебсайта им не работят вече, явно преговорите с БосфораТВ са се провалили. Бас ловя, че са метнали, че 10 пъти на ден излъчване на кючексеиропера е много по доходоносно от едно предаване на седмица...
Иначе и тия правят някакъв опит да пуснат свое предаване в ефир, но за сега нищо - Playstyle.
Гаранция, че няма да бъде нещо толкова грандиозно, колкото беше Мист едно време.