Admiral General Hurf написа:Хоете да си биете чикии един на друг тогава.hyper1 написа:Steel го каза достатъчно добре.

Admiral General Hurf написа:Хоете да си биете чикии един на друг тогава.hyper1 написа:Steel го каза достатъчно добре.

Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
kaboom написа:бреакинг бада е мн як ма яко муден. почти всички моменти с жена му или сакатия съм ги скипвал шото дразнят мега много и реално съм скипнал 1/4 от сериала. може и повече.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
ne si brasni devstveniq mustak we, bolen.Admiral General Hurf написа:Баах, как ме мързи да се бръсна...
Нема как да го направя така или иначе, Цензурата ти миризлива не ми е под ръка.проф. Юда Бръмкова написа:ne si brasni devstveniq mustak we, bolen
Васко има пръст в това 100% ви казвамавстриискиа дънер написа:не се подаваи на гадните провокации на шамелеона тои като един истински шамелеон си мени цветовете(акаунтите)
Кво става бе, бонбон?Serious Sam написа:Па ли ти бе?
Мри бе.
zvunnah na nomera deto si go dal v podpisa i nqkva kifla pita koi se obajda na rusenski dialekt.австриискиа дънер написа:еи шамелеона направо се насра с растроство
kakva e razlikata mejdu maika tiNocturno написа:кат си такъв спец я ми обясни ква е разликата м/у русенски, старозагорски, шуменски, бургаски, добрички, варненски, сливенски и ямболски
aide breNocturno написа:разликата между майка ти си ти - така си й разчекнал Цензурата кат те е родила, че сега цел влак мое да влезе унутре