Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online
Публикувано на: 12 Юни 2013 10:29

Ами и така да е, те през този период няма да щракат с пръсти, а ще работят по продукта.

Профил

Публикувано на: 12 Юни 2013 11:07

Аз понеже съм доста далече от конзолите,някой може ли да ми обясни как се играе ммо на конзола?Ясно е,че комбата,крафтинга ще ги нагодят.Ама социалния аспект на играта?Например чата как става?Да не говорим,че в ммо-тата има доста чат канали,отделно има линкване на итеми,куестове и прочее неща?Как стоят нещатат с интерфейса ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2013 11:13

Има си клавиатури за конзоли. Както и някакви мишки (тракбол). Но като цяло социалния аспект в конзолните ММОРПГ не е изобщо същия, тъй като аудиторията на конзолите е по-различна от тази на PC.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 12 Юни 2013 19:30

И се разчита повече на войс чата.

сука

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2013 09:12

Това звучи все по-яко.
http://www.oxm.co.uk/56426/elder-scroll ... ls/?page=1

Профил

Публикувано на: 26 Сеп 2013 22:57

Успях да намеря пиратски бета сървър на ЕСО-http://teso.ophelia-core.com/portal.php.
Благодарение на него ще си спестя едно 150лв. които бих дал за играта.
Не знам тези симпатяги от зенимакс на какви опиaти са но ги чака фейл по-голям и от старр уарс-а.Играта е трагедия а те ще искат и събскрибшън......че и на конзоли....

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2013 03:24

wait wut

igrata oshte ne e izlqzla a veche ima piratki ? oO

ili az neshto pak ne sym razbral :S

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 30 Сеп 2013 01:52

Ко стаа, яка ли е играта, некой цъка ли бетата. Опишете за кфо стаа дума

Профил Skype

Публикувано на: 30 Сеп 2013 09:11

Моите впечатления са от пиратски сървър-емулация на оригиналния бета сървър.Макар,че повечето неща не работят,човек може да добие представа за доста неща.

Графично играта е доста добре.Абсолютно е уловена атмосферата от скайрима.Музиката също е на много високо ниво.В общи линии докато се разхождаш в света,някой ако минава покрай тебе би си помислил,че си в скайрима но с по-добра графика.Също така има допълнителни благинки като постоянна смяна на килмата и цикъл ден/нощ.

Създаването на герой има доста опции и мисля,че е добро без да е нещо изкючително.При създаването има опция да видиш героя си във пълен ендгейм гиър.За мен лично повечето сетове които видях бяха потресаващо грозни.Имаше някои добри попадения но повечето бяха майка плаче като арт.Другото негативно е,че всички раси имат еднаква скелетна структура(само главите им са различни) и абсолютно еднакви анимации(също като стар уарса),което е изключително евтино решение от страна на девелъпърите.

Та както споменах атмосферата на скайрима е уловена много добре нооо в стремежа си да грабнат скайрим феновете(а и най-вече конзоладжиите) зенимакс са забравили,че правят ммо.Интерфейса на играта е пълен ташак.Няма минимап и абсолютно никакви указания какво се случва около тебе.Само един компас ала скайрим.Прозореца на героя ти е някакво жалко подобие на информация и все едно излязъл от игра от 98 година.Инвентара също е пълна трагедия а туултипа на итемите и иконките им са като от дипломна работа на гимназист.Системата за чат,уисп,емоти и въобще целия социален аспект е зверски осакатена заради конзолния завой който е направила играта.Картата на света е нарисувана добре но също доста скопена като интеракция,няма много опции.Няма комбат лог,няма и бъфф/дебъъф указания.Въобще битката е маааш и квот стане.Нямаш индикация за живот,стамина..поне не и детайлни.

Малко хаотично може би но това от мен за сега.Според мен за ААА ммо което ще излиза през 2014 година играта има много кусури и АБСОЛЮТНО НЕ ОПРАВДАВА СЪБСКРИБШЪН МОДЕЛА СИ!!

Профил

Публикувано на: 02 Окт 2013 06:08

moroel написа:
Моите впечатления са от пиратски сървър-емулация на оригиналния бета сървър.Макар,че повечето неща не работят,човек може да добие представа за доста неща.

Графично играта е доста добре.Абсолютно е уловена атмосферата от скайрима.Музиката също е на много високо ниво.В общи линии докато се разхождаш в света,някой ако минава покрай тебе би си помислил,че си в скайрима но с по-добра графика.Също така има допълнителни благинки като постоянна смяна на килмата и цикъл ден/нощ.

Създаването на герой има доста опции и мисля,че е добро без да е нещо изкючително.При създаването има опция да видиш героя си във пълен ендгейм гиър.За мен лично повечето сетове които видях бяха потресаващо грозни.Имаше някои добри попадения но повечето бяха майка плаче като арт.Другото негативно е,че всички раси имат еднаква скелетна структура(само главите им са различни) и абсолютно еднакви анимации(също като стар уарса),което е изключително евтино решение от страна на девелъпърите.

Та както споменах атмосферата на скайрима е уловена много добре нооо в стремежа си да грабнат скайрим феновете(а и най-вече конзоладжиите) зенимакс са забравили,че правят ммо.Интерфейса на играта е пълен ташак.Няма минимап и абсолютно никакви указания какво се случва около тебе.Само един компас ала скайрим.Прозореца на героя ти е някакво жалко подобие на информация и все едно излязъл от игра от 98 година.Инвентара също е пълна трагедия а туултипа на итемите и иконките им са като от дипломна работа на гимназист.Системата за чат,уисп,емоти и въобще целия социален аспект е зверски осакатена заради конзолния завой който е направила играта.Картата на света е нарисувана добре но също доста скопена като интеракция,няма много опции.Няма комбат лог,няма и бъфф/дебъъф указания.Въобще битката е маааш и квот стане.Нямаш индикация за живот,стамина..поне не и детайлни.

Малко хаотично може би но това от мен за сега.Според мен за ААА ммо което ще излиза през 2014 година играта има много кусури и АБСОЛЮТНО НЕ ОПРАВДАВА СЪБСКРИБШЪН МОДЕЛА СИ!!

Човек, моля те кажи как да намеря играта, че да пусна пиратката? Трябва ли да съм бета тестер и да я изтегля от официалния сайт?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2013 15:14

moroel написа:

Сериозно ли?...... Все повече ми се потвърждават съмненията, че играта ще е по-епичен фейл и от SWTOR...
Всичките тея конзолни решения, малоумен комбат, без рейдове, без акцион.... Е какво ще има аджеба?
Точно както вчера гледах един пич в тубата как кълнеше GW2 заради огромния фейл който направиха като премахнаха ролите (танк, хийлър и дпс) като по-този начин премахват уникалността на героите и класовете, и сега ESO с пълна сила ще направят абсолютна същата глупост! Еми какво повече да кажа?
Освен това като гледам, играта използва енджина на Скайрим, което също си е страшен фейл.
И за капак на всичко, постоянно гледам във фейсбук страницата им как въртят луд маркетинг, списания ли нещеш, реклами ли, номинации ли, награди ли уж някакви, и най-голямата изгъзица - мърчъндайз. Още не е излезнала, а тия вече продават продукти с името ESO на тях. За какво говори това - за ламтене за пари, поредния опит да се направи игра, от който максимално да се източат кинтите на феновете, с минимални усилия.

Сори ама играта се очертава да е пълен провал. Ще си чакам Elder Scrolls VI.
А дотогава да се надяваме, че EverQuest Next, Wildstar и Neverwinter Online няма да фейлнат чак толкова

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2013 15:22

=SpeC= написа:
Точно както вчера гледах един пич в тубата как кълнеше GW2 заради огромния фейл който направиха като премахнаха ролите (танк, хийлър и дпс) като по-този начин премахват уникалността на героите и класовете...

Едното няма нищо общо с другото. Gw2 е страхотна игра и една от причините за това е именно липсата на горепосочените неща. Класовете са достатъчно уникални един от друг, че да им е необходимо да са разделени на танк/хилър/дпс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2013 15:45

Според мен в GW2 не е премахнато достатъчно от триото и все още се забелязва влиянието му достатъчно, че да дразни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2013 16:13

В гу2 има трио от класове, заради по-добрите им пве възможности (демидж) спрямо другите герои и това е до баланс, а не до архитип на героите.
В пвп/wvw нещата пък са доста обърнати.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2013 18:51

Ама вие май верно сте от ония хейтъри дето мразят WOW и просто търсят някоя друга игра, и се кефят на различното заради това че е различно?
Факт е, че триото е най-добрата измислена система, предполага към безброй много различни тактики в рейдове и ПВП, освен това дава някакъв смисъл и уникалност на героя, всеки си знае ролята и какво се очаква от него.
А в GW2 били ли сте на рейд? Защото там няма нито организация нито нищо, всичко е хаос, всеки е сам за себе си, скача напред назад, избягва удари и това е, никаква логика

Профил Skype

Публикувано на: 03 Окт 2013 20:15

Няма смисъл да се спори по тази тема.Гу2 е екшън адвенчър ммо и си е съвсем различна игра от ммо рпг-тата.Такава ще бъде и ТЕСО.Май такава ще бъде и ЕКН.Явно се сега е на ред да се гони опростения геймплеи,заради казуалите.Всеки играе каквото го кефи.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2013 20:39

Само влизам, за да се подиграя на коментара
Цитат:
Факт е, че триото е най-добрата измислена система, предполага към безброй много различни тактики в рейдове и ПВП, освен това дава някакъв смисъл и уникалност на героя, всеки си знае ролята и какво се очаква от него.

Само ще ти кажа, че мозъка ти е изгладен вече. Сори, че е така, ама щом това за теб е най-добре измислената система, без коментар.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2013 21:05

Omega-x написа:
Само влизам, за да се подиграя на коментара
Цитат:

Само ще ти кажа, че мозъка ти е изгладен вече. Сори, че е така, ама щом това за теб е най-добре измислената система, без коментар.

Виждам, че си доста навътре в нещата и имаш куп идеи.
Я тогава кажи тук на нас, ти с набръчкания мозък, как е възможно да се създаде по-добра система, като да се запази усета за уникалност на героя, и да се направят безброй различни енкаунтъри? Защото единственото което се сещам, а и което се прави с такива игри без роли, е безразборно тичане напред назад, всеки гледа себе си, никаква организация, никакъв ред на нещата, нищо!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2013 21:08

В гу2 не сме били на рейд, защото там такова нещо няма. Играта е за pvp/wvw феновете, но е добавено и някакво пве, за да има по-широка публика играта. Светата троица беше необходимост, тъй като геймплея беше недоразвит и това беше единствения начин за оцеляването на партито. Сега има геймплей, който позволява на всеки да е по-малко зависим от другите, но в същото време да допринася за доброто парти чрез класови умения и по-добри възможности за управление на героя. И на мен ми липсва понякога втренчването в хп бара на хората и хийлването, но не мога да кажа на черното бяло - по-големите геймплей възможности оставят нуждата от триото назад във времето. В гу пак има по-танкващи билдове, по-дпс билдове и тн. Толкова и си запознат с гу, щом говориш за безцелно тичане и тн
Да ивейдваш атаки, да се движите с партито и тн е доста по-близко до добър геймплей, отколкото tank and spank.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2013 21:44

Gipo написа:
В гу2 не сме били на рейд, защото там такова нещо няма. Играта е за pvp/wvw феновете, но е добавено и някакво пве, за да има по-широка публика играта. Светата троица беше необходимост, тъй като геймплея беше недоразвит и това беше единствения начин за оцеляването на партито. Сега има геймплей, който позволява на всеки да е по-малко зависим от другите, но в същото време да допринася за доброто парти чрез класови умения и по-добри възможности за управление на героя. И на мен ми липсва понякога втренчването в хп бара на хората и хийлването, но не мога да кажа на черното бяло - по-големите геймплей възможности оставят нуждата от триото назад във времето. В гу пак има по-танкващи билдове, по-дпс билдове и тн. Толкова и си запознат с гу, щом говориш за безцелно тичане и тн
Да ивейдваш атаки, да се движите с партито и тн е доста по-близко до добър геймплей, отколкото tank and spank.

ахам, значи премахването и опростяването на геймплей елементи, като ролите, според тебе отваря повече възможности? сериозно ли?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com