Скала, ай не се прави, че не сме пили с тебе таратор и не съм те черпил. У фейсбука си ми личен френд и искаше да ме жениш за дъщеря си

Аз съм у пц мания от 2009 с различни акаунти... кво да ти кажа, оттогава досега не съм искал хич да ме харесват, ама хич, па и да гледаш тука да ме благославят и да ме тачат? Тука съм като всички, да пуснем некоя псувня по загубеняка на деня и да гледам сеир, чат-пат и в некоя сериозна тема да се включа. А аз да станем васко, може да се случи само при следните обстоятелства - той да изчезне от форума безвъзвратно, на мен да ми дожалее за него и да почнем да пускам тъпи теми за обичаи, за разни тъпи филми, дебилни акаунти да си правя - ако тва се случи - убийте ме да се не мъча, да не дава господ това да ми се случи все пак де. Скала, мойто уважение, ама и ти си некъв трол акаунт, сега допускам, че може да си трол акаунт на некой голем у форумо, ама е слабо вероятно. Ако спотнеш назад в годините, ще видиш че на никой не подражавам, а на мен са ми подражавали, даже един се прави на мен доста време

Гледай си мачо с гробаро, преди да е дошел да те търси и той у форумо, че ще стане пренаселено