Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Metro Last Light
Публикувано на: 18 Май 2013 11:46

Admiral General Hero написа:
...

Spoiler for :
Държ се прилично, че да не ти напиша некое уолктру на огледалото в банята :x

Профил

Публикувано на: 19 Май 2013 05:31

Доста солидно продължение на 2033. Определено съм доволен от играта. Има хубав съспенс и хорър. Задължително трябва да се играе на тъмно и :)
Графиката е корава. По-добре е оптимизирана от първата игра. Върви ми на 60-70 с изключен АА и всичко друго пуснато на мах на 1920x1200. Като, че ли обаче ми се струва леко тъмна в тунелите имам чувството, че ще си избода очите на моменти независимо как коригирам гамата. Сцените на повърхността обаче са епични.
Нещото, което най-много ѝ куца е AI, който явно симулира бавно развиващи се хора, избягали от някоя психиатрия. Масово НПСтата си мислят "Я пет мои другари се строполиха мъртви на земята от хед шот след като завиха зад ъгъла. Определено трябва да отида да видя да няма нещо интересно там!".
А и рейнджър мода струва 5 евро - фейл. Даже не е по-труден защото всичко умира от 1 изстрел(ако е като на 1цата де). Цялата система на трудност беше оплескана още първата част. Не са се постарали и тука. И как така на най-високата трудност постоянно съм пълен със амуниции...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Юни 2013 02:06

не знам кой е александър петков, ама му кажи да не използва изрази като "ракети с атомни бомби"

и му бий шамари докато не си и помисли повече да пише "линеарен" вместо "линеен"

и да не нарича "разчупени" битките в игра, в която са дразнещо еднообразни

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Юни 2013 15:22

споко, аз така си предадох дипломната работа без редакция и сега в рецензията ми си пише че съм сгрешил нещо, а аз направо съм си го написал 2 пъти :(

ма аре по темата, нещо не успя да ме грабне тая игра, поразцъках няколко пъти, малко след театъра съм, ама просто не ме печели и толко...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2013 22:32

Някой има ли проблеми със звука? Като въртя камерата докато някой говори, звука изчезва. С релийза на Reloaded съм. С FLT нямах такъв проблем обаче пък там ги няма DLC-тата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2013 18:42

Май е бая кратко тва метро, 31 чаптъра (или там както се водят), а за около 2 часа игра съм на 17-ти. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2013 10:34

Проблема със звука се оправя като вместо на 5.1 колони трябва да се смени на стерео, някой ако има същия проблем да знае. Иначе поиграх малко и засега ме кефи играта - мега добра атмосфера, стелт геймплея е добре направен, а историята също е интересна засега :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2013 19:32

Някой играе ли го това животно все още ? Според мен е в пъти по-добра от 2033. Още не съм я врътнал де, но натам отиват нещата :lol: AI-то иначе е слабичко, кво да правиш. Иначе стелта се ядва, в оригиналната беше в пъти по-неизпипан.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 08 Сеп 2013 12:23

Аз го играя. Сега пак минавам "Kshatria" и после пак ще се опитам да мина "Tower Pack" за да влезна в Leaderboarda.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2013 14:41

Абе как се подкарват тъпите DLC-ита? Пробвах с ей тва чудо - http://thepiratebay.sx/torrent/8929337/ ... .5.DLC-FTS и не става. Правя всичко както е описано и като отида на chapters, няма DLC-та. Пробвах и с релийза на Reloaded и с този на FLT и все не става.

Профил Skype

Публикувано на: 20 Окт 2013 17:41

Der Meister написа:
Абе как се подкарват тъпите DLC-ита? Пробвах с ей тва чудо - http://thepiratebay.sx/torrent/8929337/ ... .5.DLC-FTS и не става. Правя всичко както е описано и като отида на chapters, няма DLC-та. Пробвах и с релийза на Reloaded и с този на FLT и все не става.

Купи си играта със всички DLC. Вярвай ми, това е първият шуутър от доста време, който си заслужава парите.

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 21 Окт 2013 15:57

FPS игра без мултиплейър не си струва парите, ще ме прощаваш.
И в интерес на истината, първата част беше къде-къде по-хубава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2013 18:34

doggymien4o написа:
FPS игра без мултиплейър не си струва парите, ще ме прощаваш.
И в интерес на истината, първата част беше къде-къде по-хубава.

Така разсъждаваш, щото сингълплеър игрите може да си ги цъкаш и пиратки, а мултито не можеш. Може да си решил да ги дадеш тия пари за идеята примерно.

Иначе аз лично пари за игри не давам, така че още чакам някой да каже как се подкарват ДЛЦ-тата :)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com