Far Cry 3

Игри за PC
Аватар
white storm
В момента играе: with your brain

Re: Far Cry 3

Мнение от white storm »

pikofante написа:http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 38690y.png

Това ми се появи и незнам как да го махна.
Също така ми изчезна фотоапарата и не мога да хвърлям камъни . Дали е бъг ? Как мога да го махна?
Направи рестарт от последния чекпойнт. И аз имах други проблеми, но с това се оправи. За друго не се сещам.
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
Аватар
Zlob
В момента играе: джобен тенис
Обратна връзка:

Мнение от Zlob »

В интерес на истината историята леко куца според мен.Самият факт че героят е чаак толкова във филма и се замисля дали да спаси приятелите си или да остане с племето ми е някак странен.В началото бях надъхан че ожесточено ще спасявам приятелите си а не да съм The Chosen One и да се налага да ставам войн от легендите на това племе,че и чужденец на всичкото отгоре!Съвсем спокойно може да се направи и Call of Duty игра с подобен сетинг и някой корабокрушенец да спасява семейството си от пирати.Пак си е Call of Duty ама друг тип,но по-скоро ще видя мармот да завива шоколад в станиол.
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Пич, СПОЙЛЕРИ.

И има логика да се замисля, след всичките наркотици и неща с племето (например битката с... онзи големия в храма, така да се каже), пък и героят сам обясняваше на приятелите си, че това място е променило мирогледа му.
freeman8692

Мнение от freeman8692 »

Уникална игра.Когато я изтеглих малко след като излезе си казах,че е ебаси тъпотията,но преди 2 седмици някъде реших да си я изтегля пак и да я поцъкам повече.Отдавна някоя игра не ме е задържала токова време да я играя.Светът на играта е направен почти перфектно,графиката е страхотна историята е на ниво.Единственото,което ме учуди е,че на последното ниво на трудност сякаш играта е по-лесна отколкото на най-ниското.
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

freeman8692 написа:Уникална игра.Когато я изтеглих малко след като излезе си казах,че е ебаси тъпотията,но преди 2 седмици някъде реших да си я изтегля пак и да я поцъкам повече.Отдавна някоя игра не ме е задържала токова време да я играя.Светът на играта е направен почти перфектно,графиката е страхотна историята е на ниво.Единственото,което ме учуди е,че на последното ниво на трудност сякаш играта е по-лесна отколкото на най-ниското.

kakva e razlikata mejdu maika ti?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Пени написа: kakva e razlikata mejdu maika ti?
Изображение
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Публикувай отговор