Тъп съм нали ? Даже положението в което е държавата доказва колко съм малоумен, защото сме богати, бизнеса процъфтява, имаме най-високите заплати/пенсии в Европа, развито селско стопанство, медицина, образование. Запада се чуди как да ни догони в всякакъв смисъл и постоянно ни сочат за пример каква велика нация сме. Всички знаят къде се намира България, в цял свят ядът продукти наше производство, карат български коли, използват български телефони, компютри изобщо всякаква техника. Модерно е да се учи български език в чуждите страни, защото всички искат до дойдат през лятото да изкарат някой лев тук като берачи на домати и копачи на картофи, да бачкат по стоежа на поредния небостъргач/метро който не се строи в София както всичко друго, защото България не е София както всички си мислят. Тук никои не е корумпиран, няма шуробаджанащина и няма никаква опасност докато си в някое Random село да та пребият група мангали или пък да отидеш на дискотека някой отворен да ти се прави на интересен и да те наръга/убие и после след 2 години да излезе ако изобщо влезе в затвора, защото тати е стиснал съдията за топкитеvasito написа:Трябва да си много тъп да го напишеш тва.
Много взех да доказвам колко съм слабоумен ще взема да спра