Автор |
Съобщение |
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Авг 2013 23:03
Хейтърите могат да го налапат много яко, факт е че хората ще оправят Диабло най-накрая....
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Авг 2013 12:03
къде са фактите бате? надеждата умира последна, но политиката на близард отдавна се е променила и ламтенето за пари е доста по-важно от исканията на хардкор феновете ( явно малцинство в очите на близ )
някогашния мрак и хорър на Д2 е заменен от "уоу епичност" в Д3; просто изгледайте cinematics на д2 и после на д3 и вижте малката разлика; какъв 18+ рейтинг, играта очевидно е за 12+ аудитория
много беше трудно да не сипят сирене на всяка втора реплика
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Авг 2013 12:07
The Chameleon написа: къде са фактите бате? надеждата умира последна, но политиката на близард отдавна се е променила и ламтенето за пари е доста по-важно от исканията на хардкор феновете ( явно малцинство в очите на близ )
някогашния мрак и хорър на Д2 е заменен от "уоу епичност" в Д3; просто изгледайте cinematics на д2 и после на д3 и вижте малката разлика; какъв 18+ рейтинг, играта очевидно е за 12+ аудитория
много беше трудно да не сипят сирене на всяка втора реплика 16.VIII.2013
ГОШО ПИСА У ФОРУМА СЛЕД ДЪЛГО МЪЛЧАНИЕ
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Авг 2013 12:21
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Авг 2013 12:22
TheChosen1 написа: Хейтърите могат да го налапат много яко, факт е че хората ще оправят Диабло най-накрая.... Не говори тъпотии. Докато не е излязло и не сме го изиграли, Близард си остават алчни тъпанари, завладяни от тотална посредственост в последните години. Играта има супер геймплей, ама не може това да е абсолютно всичко и ние да сме радостни, че играем игра с името диабло, докато някакви дебели чичаци взимат парите ни Можем просто да се надяваме на новия LoD (който всъщност направи D2), ама кой знае...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Авг 2013 12:24
The Chameleon написа: В моето киберпънк бъдеще няма място за цигарен дим!!!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Авг 2013 12:34
The Chameleon написа: просто изгледайте cinematics на д2 и после на д3 и вижте малката разлика; какъв 18+ рейтинг, играта очевидно е за 12+ аудитория
Да, синематиците на Д3 са повече в стил Hello kitty online, отколкото диабло
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Авг 2013 13:17
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Авг 2013 19:44
Gipo написа: Можем просто да се надяваме на новия LoD (който всъщност направи D2), ама кой знае... D2 далеч не беше толкова broken колкото D3
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Авг 2013 20:46
Wannabe написа: Gipo написа: Можем просто да се надяваме на новия LoD (който всъщност направи D2), ама кой знае... D2 далеч не беше толкова broken колкото D3 Напълно съм съгласен с теб. Д2 ванила поне беше интересна. Историята беше добра. Quest-овете бяха интересни. Атмосферата и звука също бяха на ниво.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Авг 2013 11:15
и ти си бил 12 години по-млад тогава, аре носталгия
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Авг 2013 19:35
Точно това щях да кажа. Били сме млади, не сме били минали през толкова игри... В д3 виждам надежда, ама новите близз са педали
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Авг 2013 20:13
Циклих д2 в бнет точно преди да излезе д3 и ми доставяше супер кеф. Са вече не го цикля щото няма хора, но пак бих. Демек не е само от годините
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Авг 2013 20:34
аз прекарах месец и нещо в блажен циклеж на д2 наскоро, така че - да
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Авг 2013 20:54
вие кво напраихте бе минахте ли всички юбер куестове?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Авг 2013 12:37
Der Meister написа: вие кво напраихте бе минахте ли всички юбер куестове? е останаха некви невъзможни неща - Vizjun, Duncraig, Kingdom of Shadows/Ureh ... аз само намерих от тия последните 3 руни, дет падат само на Fauztinville и си направих гг weapon-a и спрях за сега щот оня почна да ми играе лига
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Авг 2013 12:44
Абе някой навит за Д1?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Авг 2013 16:04
Serious Sam написа: Абе някой навит за Д1?
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Авг 2013 13:40
D3 reaper of souls lolz http://www.diablofans.com/Let teh discussion begin. Гледам че тва ще е повече един голям пач да оправи играта, отколкото пълноценен експаншън. Само един нов клас и 10 левела отгоре. Вдъхновен от паладин. Шаренията в новия град липсва, което е много добре. Последния бос по принцип се води мълчалив и следователно няма да си разкрива плановете през 50 метра, за да можем да го пукнем. Уестмарч мофо! Връщат мистика и му слагат функция трансмог като в уоуа. Парагон левелите нямат край. Лоота е оправен :yay: Цитат: A comparison was given between how items in Act III drop now and how they'll drop in the expansion: Now: 256 white, 399 blue, 275 yellow and one legendary items. Then: 73 white items, 266 blue items, 83 yellow items and 7 legendary items!
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Авг 2013 13:54
90% от нещата, които виждаме сега, ще се променят още 100 пъти докато излезе, так че hold your horses но има яки хрумвния, като random loot dungeon-ите и account wide парагона
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|