Dreamhack Букурещ 2013
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Dreamhack Букурещ 2013
Набирам агитка за Dreamhack Букурещ 2013. Датите са 14 и 15 Септември, билет за 2 дена 20 лева, път до там е около 80, настаняване в хотела в двойна стая за 1 дена е 49 евро със закуска. Сумарно, консумативите до там са 150-200 лева? Ще има ЛоЛ, СЦ 2, дота 2 и ЦС:ГО!
Аре да ходим некви по-зарибени типове.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Re: Dreamhack Букурещ 2013
ще има ли курви ?
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Само гейове.SouLSteaL написа:ще има ли курви ?
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
Omega-x написа:Набирам агитка за Dreamhack Букурещ 2013. Датите са 14 и 15 Септември, билет за 2 дена 20 лева, път до там е около 80, настаняване в хотела в двойна стая за 1 дена е 49 евро със закуска. Сумарно, консумативите до там са 150-200 лева? Ще има ЛоЛ, СЦ 2, дота 2 и ЦС:ГО!
s koli li shte se hodi?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
ааа не благодаря. Предпочитам жени иначе ви пожелавам приятно изкарване( или вкарване не ви знам какво си правите гейовете)krriiissss написа:Само гейове.SouLSteaL написа:ще има ли курви ?
ne, s velosipediПени написа:
s koli li shte se hodi?
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Пеша.ToxicRed написа:ne, s velosipediПени написа:
s koli li shte se hodi?
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
Въобще не сте забавни, пичове. Човекът е сериозен, иска да събере няколко души, с които да сподели газ/бензин/нафта и в същото време тези същите да знаят и разбират къде точно отиват. Не знам защо се правите на интересни. Ако нямате какво да кажете по темата, просто се въздържайте от коментари. 
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
единствената цел на тоя пост е да го види дидко, че можеда се изгуби във фийда на фб.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
ama q da ne se muchish da go razdavash elitarno, myrsho.Nocturno написа:Въобще не сте забавни, пичове. Човекът е сериозен, иска да събере няколко души, с които да сподели газ/бензин/нафта и в същото време тези същите да знаят и разбират къде точно отиват. Не знам защо се правите на интересни. Ако нямате какво да кажете по темата, просто се въздържайте от коментари.
Въобще не се мъча, а пък успехът ми е неминуем. 
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Значи мен и без това най-вероятно ще ме пуснат в отпуска началото или средата на септември и бих могъл да си я натъкмя към тези дати. Това ще рече безплатно спане у нас и ходене до Букурещ (като цяло пътя е доста кратък и с кола, и с влак се стига бързичко). Като цяло съм зарибен, стига Дота турнира да си струва иначе мех :SOmega-x написа:единствената цел на тоя пост е да го види дидко, че можеда се изгуби във фийда на фб.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
It's almost time, bitches! Има ли заблудени типове като мене които отиват и за двата дни?
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
inb4 na dildo planovete sa se provalili 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq