High_voltage написа:Nocturno написа:ЕБАХ ТОЯ ТЪП СЕРИАЛ
same.
е ае стиа ве
Тинка, от теориите, които съм прочел досега, двете най-вероятни са:
- или това ще е регенерацията между 8 и 9 (тоест истинския 9), която е сложила края на The Time War, но Доктора е направил всичко възможно да я забрави, включително и цифрата й (затова Екълстън пак е 9). От друга страна обаче прекратяването на The Time War не е толкова лошо действие в сравнение със.... започването й. Така че може би точно той е бил човека, който е подкладил огъня за най-великата война в човечеството. Тогава той би бил в пълното си право да се срамува от себе си :Д
- Други хора спекулират, че това би могло да бъде The Valeyard, който, както излиза, е персонаж от старите епизоди, който е нещо като злия двойник на Доктора. Всъщност му е някоя бъдеща регенерация, която се връща в миналото и си времевата линия, с основната цел да успее да се сдобие с още нови регенерации. Би било хитро да го върнат сега, защото, както знаем, Доктора трябва да има 13 регенерации, а времето си тече

По някакъв такъв начин Мофат би заобиколил ограничението, без всички фенове да му се нахвърлят.
В крайна сметка, искрено се надявам 8 сезон (доколкото разбрах пролет-есен 2014) да е последен за Мат Смит и последен за Мофат като главен сценарист, защото, колкото и да съм толерантен, взе да ми писва и на мен. Епизодите на Мофат като гост-сценарист бяха невероятни, но просто не го бива да е шоурънър.