[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО

Мнение от Tiny »

Сетих се за един скеч на Дейниъл Тош

I think we should legalize marijuana in this country... so potheads have nothing to talk about ever again :lol:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Ти нали не пушеше бе?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Ох как ме хванаха на финиша с една финансова спекулация... :(
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Я кажете с кое сте по-съгласни, че тука едни простотии се случват и некви хора философстват твърде много:

Бивши (приятелки) на близки и приятели не се пипат.

или

Животът е достатъчно кратък, че да се ограничаваш отвъд нормалното, въпреки желанията и на двете партии.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Ебал съм ви драмите.
Бивши приятелки на близки приятели не се дейтват, ебането да ти е през кура.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

1 мнение, ма аз все си мисля, че като двама са свършили, кво му дреме дали се клеца с негри или некой познат, да ходи да се радва, или може би на мен не ми пука прекалено много. :roll:
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

пръй си сметката кой ти е познат и кой ти е приятел
The Arrow

Мнение от The Arrow »

ми ако е познат няма да ме ебе особено.
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

ми ако е познат няма да ме ебе особено.
тежки нокаути
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

ташак е с бивша на приятел, щот обикновено има още някви чувства, и ти ще преебш всичко. накрая приятелството ви е свършено, пък тя ще се върне при него :v има достатъчно за ебане, няма нежда от селски истории
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Цялата работа е, че е единият ми най-добър приятел, знаем се от 20 години почти и леко ми е братовчед ("LET'S GO BOWLING, COUSIN!") се фана с една, нема и месец и девойката го резна, а тя пък ме намери във фб, някво аксепт, шото веднъж се бяхме виждали 3-мата за малко и сега тя му вика аз с тебе повече нямам какво да правя, връзка тип втори шанс никогиш не правя, а мен нали след като 5 пъти тя (!) ми каза ае да излизаме, вчера се помотах с нея да й начешам крастата, ако не друго (засега? :D), направо си ми каза "дюд, ти ме кефиш, ма не знам защо братовчед ти управлява с кого аз да се виждам" (тва понеже й казах, че може да ни е единственото виждане за маса време напред, аз не обичам премълчавания и интриги тип "Глистопад"), а той вярва в първото (дето питах горе), аз във второто и са някво му е мегакриво, обаче чудно как пък той се хвана с една за точно 1 седмица, след въпросната горе девойка тва, буквално я хвана, за да я прасне няколко пъти, че го сърбеше и я разкара. Та ако много милее за предишната как пък така бързо скача на следващата, не знам. Е тва е цялата глупава ситуация и мн се дразня, че хората от сичко правят драми и даже леко егоисти, вместо да бъдат реалисти. :nooo:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

В следствие на горния пост мога да напиша, че се радвам, че днес ми се наложи да отида служебно до нотаруиса на фирмата и да си взема два готини био сандвича от на същата улица.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Инфантили, кога най-накрая ще разберете че сексът и останалите аспекти на живота са си напълно независими един от друг - какво ме интересува всъщност на кого е бивша/настояща/потенциална? На никого не дължа никакви обяснения как и с кого движа, пък и в крайна сметка ако е нечия, да си я беше дресирал, да я беше научил на лоялност и общочовешки ценности, ако пък е нечия бивша тя би трябвало по-добре от мен да знае до колко е уместно. С потенциалните е малко по-специално, особено предвид че някои гъзенца не си казват къде играят, но все толкова не мисля че дължа обяснения на когото и да било - нещата си имат един естествен ход още от зората на времето и ако аз съм по-алфа или съм го изиграл по-добре, сърди се на играта, не на мен. :lol:

Грам драма няма в цялата тая история, дори вярвам че стига човек да е поне малко съзнателен, сексът, бизнесът и приятелството преспокойно могат да съществуват заедно без да са си в ущърб, като една щастлива тройка. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Треа да те зема да му го обясниш това на този мой авер. А иначе ако е потенциална, абсолютно тотално не, ма ние с него си казваме кой с коя се занимава, че да няма каква я мислехме, каква стана, ма като е стара история, вече е глупаво, след като на другия му е през чепа/ сливата за теб. И те така.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

bros before hoes, и ако на пича наистина не му е приятно, след като сте БРАТЧЕДИ, можеш да си с една идея по-пич ако й теглиш майните на тая. дори си струва само за да й стане тъпо :D

иначе кой е по-алфа ... то накрая най-алфата от всички може да дойде да ти избие зъбите, че си му ходил с бившата, и той също няма да ти дължи нищо ( тва във връзка с поста на баче Вальо :D )
джумерки
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Е за БИВШАТА си ако ми се надъха некой директно му прерязвам гърлото с бутилка да го улесня, ебати пишман алфата. Хем недостатъчно алфа, че да си възпита лайвстока на лоялност, камо ли да си го запази, хем се дърви за неуспехите си на трето лице. УЛТРА реднек някакъв. :lol:

гъзето е поставен пред възможността да чука за пръв и последен път в живота си, и вие му говорите за етика, какви хора сте вие не мога да разбера......... :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

е ако е такава надърпана история, квато я разправяш, еби я, ако е така, както обясняваш, оня нищо няма да каже.

ама иначе влад си каза
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

Изображение
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола