подчовек си ти, винаги си бил, поне откак те знам и ти рекох, сине майчин прост, да не се пънеш да ми отговаряш
@ hurf
на мене ми го прай тва с amd драйвер, нема страшно, сички сме преебани
забравил си да напишеш ква марка сок си пилDante написа:и изпих една чаша сок от портокал
Tried before posting, doesn't work.High_voltage написа: probable solution #1: reinstall drivers
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
не е важна цената , бъди по взискателен с гъза сиAdmiral General Hero написа:я препоръчай, че милдето мноо скъпо, а от другите ме боли гъза
Admiral General Hero написа:я препоръчай, че милдето мноо скъпо, а от другите ме боли гъза
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
ем опитвам се, ма с тва милде кат е толко скъпо се опитвам да се избършем с по-малко хартия и често ходим с леко осран гъз, шото ми се свиди да обърша обилно като знам колко ми струваdeistur написа:не е важна цената , бъди по взискателен с гъза сиAdmiral General Hero написа:я препоръчай, че милдето мноо скъпо, а от другите ме боли гъза
брат, не сме на 18 -.-една десетка
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
ако баща и син си викат "брат", начи некой тука си е ебал майкатаOmega-x написа:
брат, не сме на 18 -.-
ti si herpesDante написа:напих се за 3 път на гъз за 1 седмица, са еба в тъпака
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Да. При мен се оправи като смених некви валюта у регистрите и некви ебати схемите правих, гледах в нета как. След време си ъпдейтнах драйверите и тоя проблем пак се появи, и не се оправи по стария начин, затова ми се наложи да се върна на драйверите от диска на картата, дето си върви с нея. Което е мега тъпо, щот от 3-4 години насам не мога по никъв начин си ъпдейтна драйверите вече. И това не знам кво означава - менте видео карта ли, кво ? Сигурно нова трябва да купувам. Бтв, на чиста инсталация на уиндоус пак е правило тоя проблем, щот по същото време си бях взел и нов хард.Admiral General Hurf написа:А'е, тука некой имал ли е проблеми с nvidia драйвер, да му дава driver kernel stopped working незнамсик'во и после блускрийн?
Ми що просто не си миеш гъза...Пени написа:az pa na srane po polovin rulo habq vinagi
nqkvo vnoshenie li ddz
ma byrsha mega stabilno
dokato hartiqta ne pochne da si izliza belichka kvat si e popr![]()
za tva ne mi e oferta mildeto
Наскоро нали беше писал как някакви колежки са ти се възхищавали на косата.High_voltage написа:бтв, наскоро взех първите лично заработени пари в живота си
официално може и да стане човек от мене
евентуално.
High_voltage написа:бтв, наскоро взех първите лично заработени пари в живота си
Тука има нек'ъв pattern май, щото аз смених харда преди седмица, поради авария в стария и от тогава дава такива проблеми, преди нямаше. Върнах драйверите от диска, ма май трябва да махна physix-а, щото е по-новата версия. Ше пробвам, мерси.Timeghoul написа:Да. При мен се оправи като смених некви валюта у регистрите и некви ебати схемите правих, гледах в нета как. След време си ъпдейтнах драйверите и тоя проблем пак се появи, и не се оправи по стария начин, затова ми се наложи да се върна на драйверите от диска на картата, дето си върви с нея. Което е мега тъпо, щот от 3-4 години насам не мога по никъв начин си ъпдейтна драйверите вече. И това не знам кво означава - менте видео карта ли, кво ? Сигурно нова трябва да купувам. Бтв, на чиста инсталация на уиндоус пак е правило тоя проблем, щот по същото време си бях взел и нов хард.Admiral General Hurf написа:А'е, тука некой имал ли е проблеми с nvidia драйвер, да му дава driver kernel stopped working незнамсик'во и после блускрийн?
накратко - пробвай с драйверите от диска