За една бройка да поправя Wannabe, че всъщност барбериън беше убил първи диабло на инферно, ама после се усетих, че това беше на хардкор
Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Да, уизърда беше имба бъгав 
За една бройка да поправя Wannabe, че всъщност барбериън беше убил първи диабло на инферно, ама после се усетих, че това беше на хардкор
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз се пръскам от кеф с Kony-то ми в последно време. WD-тата са няма такъв клас просто. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Играта не е лоша, но не е и добра. Лично съжалявам малко за 100те лева, които дадох, но все пак я играя.
Да подчертая, имам Wizard 25ти парагон.
Не е като да не съм играл, хаха.
В края на краищата, сами си решавате дали да я играете.
Да, играта има минуси, но Blizzard са мръсни евреи и от там идват всички злини по света.
Да подчертая, имам Wizard 25ти парагон.
Не е като да не съм играл, хаха.
В края на краищата, сами си решавате дали да я играете.
Да, играта има минуси, но Blizzard са мръсни евреи и от там идват всички злини по света.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
Мда, аз го играя (играех) на мечки и е мега як герой. Единствено преди като си бях направил танк билда на DH ми беше по-забавно. Баси тъпите близард, как можаха да изтрият от играта билд, който с нищо не беше имба, а просто беше супер забавен...VVardeyn написа:Аз се пръскам от кеф с Kony-то ми в последно време. WD-тата са няма такъв клас просто.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Ами това все пак са Blizzard.
The jew-HQ
The jew-HQ
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...master freakout...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
За танкиращия DH и мен силно ме е яд, защото наистина дори му отиваше, предвид колко много брони носи и т.н., но от друга страна поне вкараха кастващия монах откакто бъфиха камбаната

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Мда. Все още не мога да си го обясня. Хората откриха приложение на куп скилове и статсове, които кажи речи нито един нормален ДХ не използваше. И направиха нещо по-различно от DH - glass cannon/DH - не чак толкова glass cannon.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Хора за партия на x6-7 има ли ? Не че ми се играе много , ама имам парагон и половина до 100...
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Магията Blizzard беше страшно слаба. Добре че оправиха в единия от пачовете. В началото беше 280% WD, вдигнаха я на 580% WD. Смятай колко мизерна е била в началото. Witch Doctor-a имаше много по-здрави магии.Wannabe написа:Да бе, за тва сички ролваха уизард заради имба force armor-a. И първия убил диабло на инферно беше уизардDumbaldor написа:В началото Wizard-a беше мега слаб.
Близърда основната му идея е че замръзява масово и според мен демиджа му не трябва да е висок. Примерно в path of exile играя колд сорка която откъм демидж не е нищо особено ма за това пък с правилния билд стънлокваш масово. Като цяло ПоЕ е десетки пъти по-интересна от диабло като билдове, трейд система, предмети и кажи речи сичко
- shub niggurat
- Обратна връзка:
единственото, което липсва на ПоЕ за момента е бюджета, с който биха могли да направят играта по-плавна и полирана чисто откъм геймплей механика. Това не значи, че е дърво, просто Д3 в това отношение е по-''лъскава и мазна''.
бтв, скоро мисля да се върна към играта, може да правим някакви партита, имах темплар около 80-те, с Фирз се пънехме на енд гейм картите, но ядохме бой като за световно на няколко пъти и решихме да продължим някой ден, ако намерим сериозно парти
бтв, скоро мисля да се върна към играта, може да правим някакви партита, имах темплар около 80-те, с Фирз се пънехме на енд гейм картите, но ядохме бой като за световно на няколко пъти и решихме да продължим някой ден, ако намерим сериозно парти
джумерки
-
dr_gilotin
PoE е много добра игра, харесвам я, но много ми се иска да врътна диаблото, не за друго, а поне да кажа че и тази част съм я врътнал. Наскоро пак играх 2ката...
-
Dafariel
- В момента играе: Diablo III
Много се надявам следващия пач (който ще е чак след Blizzcon -_- ) да върне интереса към играта, както и мнозинството от напуснали играчи, дано направят още build diversity, наистина ми се играе Танк DH или CC monk
( или поне същите роли на героите, просто с по - различни build-ove от CM и тем подобни).
абе не е зле, но сякаш не си струва парите
Така е, но в D2 Близарда е супер силен и мачкаш яко с него.Wannabe написа:Близърда основната му идея е че замръзява масово и според мен демиджа му не трябва да е висок. Примерно в path of exile играя колд сорка която откъм демидж не е нищо особено ма за това пък с правилния билд стънлокваш масово. Като цяло ПоЕ е десетки пъти по-интересна от диабло като билдове, трейд система, предмети и кажи речи сичко
Е да, ама в игра на Blizzard остава blizzard-a да не е имба 
-
Damnation
- В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions
Това някаква подсказка за exp-а ли ще да е ?
Трол на свободна практика
Нещо такова. Самия exp ще го обявят на Gamescom, който е на 21-25 август.
Къв експ то още 1.1 няма