Това не го знаех, но вече ще го запомня!denik написа:Сука значи кучка и е най-честата обида, която руснаците ползват :Shyper1 написа:Абе защо тия водкаджии й викат "СУКА" винаги съм се чудел?
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Това няма как да е по-далече от истината. Аз съм във very-high bracket повече от година и продължавам да срещам хора със силно негативен winrate като дори съм виждал някои от порядъка на 45%, което няма как да е very-high. За съжаление това е най-големият и единственият проблем в Dota2 за мен, match making системата на Valve просто не е оптимална. На много места се споменава, че тя до голяма степен се базира на броя поредни победи/загуби и по този начин се преценява нивото на следващите ви противници. Също така се появява проблем и при същетвена разлика в нивото на умения при парти с приятел, като резултатът често е или 9 сравнитено по-слаби играча от единия с високо ниво или балансиран отбор срещу играча високо ниво и 4 по-слаби, сред които и неговият приятел. Тези неща са трудни за баланс, но оределено има какво да се подобри.High_voltage написа:тва е щото играете в некви лоу-скил геймс
елате на вери хай и ще ви пуска с адекватни люде, дори и адекватни руснаци
TheChosen1 написа:даджайците
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!