Автор |
Съобщение |
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 01 Юли 2013 22:13
Скоро смятам да си взема една от двете конзоли. Двуомя се, понеже знам, че има игри, които са ексклузивни само за едната конзола и такива, които са само за другата конзола. Бих искал да попитам кои от въпросните ексклузивни заглавия си заслужават повече, и коя от двете конзоли е по- стабилна (понеже смятам да я взема 2-ра ръка)?
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 02 Юли 2013 01:12
uncharted>halo
discussion
|
|
|
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 02 Юли 2013 15:33
Ако я вземаш заради ексклузивите много ясно че PS 3.Uncharted,God of War,Infamous,Heavy Rain,Killzone и още много други.Ако ще я вземаш хакната и не те блазнят ексклузивните игри Xbox360 е по-доброто решение(лично мнение).Като надеждност и двете са добри-за бокса гледаш ревизия минимум Jasper,за Ps3 гледаш да е Slim или SuperSlim(което ти допада повече).Ако имаш финансовата възможност да вземеш хакната Ps3-ка обаче ще си пич-играеш всичко + хубавите ексклузиви
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 02 Юли 2013 23:03
Да, главно заради ексклузивните заглавия и аз клоня към PS 3. Друг въпрос - ако взема Ултра Слим 12 ГБ модела задължително ли трябва да купя отделен хард, или то е достатъчно колкото си има. И последно: в някои обяви в нета пише, че Blue- Ray- а не работи. Какво ще рече това? Че няма да мога да ползвам дискове на игрите? Как тогава ще се играе? И ако взема хакната конзола, мога ли ако си купя оригинална игра, която да речем се играе в мулти да я разцъквам без проблем?
|
|
|
Zlob
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 03 Юли 2013 10:58
Hicks написа: ... Ако пише че блурея не работи няма ползваш дискове,това значи.Това е проблем,защото за да работи хака задължително трябва да има оригинален диск да се върти вътре,за да лъже конзолата че вътре има диск на играта X.За 12-те ГБ не съм сигурен.Скоро четох информация че май ще пускат ъпдейт,който ще позволи на слимките да ползват външни хардове за игри.Порови се и провери дали не е само спекула.Самите игри ще свалят ъпдейти и т.н. и не знам дали ще стигнат за нещо.Ако ще я вземаш хакната задължително ти трябва по-голям хард иначе си е мъка.Аз на моя Xbox 360 съм с 500 GB HDD от лаптоп,за да съм сигурен че мога да блъскам,колкото искам игри.Ако си купиш хакната конзола не ти е нужно да купуваш легално копие,за да играеш мултиплеър,но има шанс да те баннат.Не съм много запознат с хака при PS 3,но доколкото съм чувал може да махне и да можеш да си играеш мулти легално и като искаш после сам да си сложиш хака (софтуерно е всичко).С други думи ако мултито за теб е важно варианта с хак по-добре да отпадне.Игрите 2-ра ръка струват по 2-3 кутии цигари (поне по старите като в това число включвам и стари ексклузиви).
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 03 Юли 2013 18:06
Да, все пак не искам да баннат конзолата, ако река да поцъквам в мулти. Затова ще гледам да не е хакната. Игрите както каза 2-ра ръка са евтини, така че не е проблем И последен въпрос: Като ходя да оглеждам конзолата какво точно да и проверявам за да съм сигурна, че като я включа вкъщи няма да се разглоби? Все пак има хора, които като се ядосат в някоя игра и блъскат и трошат наред и после ако няма видими следи си пробутват счупената конзола на някой лапни- шаран
|
|
|
Zlob
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 04 Юли 2013 09:14
Първо искам да ме извиниш,защото мислех че комуникирам с момче Гледай за козметични забележки-няма как да не си личат и другото много важно нещо е един специфичен черен правоъгълен стикер.Този стикер махне ли се веднъж не може да се сложи пак и ако липсва то това означава че конзолата е отваряна по някаква причина.Няма значение дали за ремонт или каквото и да е-не се връзвай на никаква версия.Търсиш конзола с непокътнат гаранционен стикер(така се казва принципно). Това представлява: П.П. Не забравяй че е най-важното е да провериш дали всичко и работи и още 1 съвет.Потърси конзоли за продажба от форума на Пулсар и гледай хората,които ги продават да не са регистрирани във форума от вчера ако ме разбираш и няма да имаш грижи Аз лично съм пазарувал доста от този форум преди и не съм бил разочарован.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 05 Юли 2013 13:13
|
|
|
Zlob
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 09 Юли 2013 12:40
Hicks написа: ... да и проверявам за да съм сигурн А, че като я включа вкъщи няма да се разглоби? Заради това
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 10 Юли 2013 00:38
Четири думи - The Last Of Us.Взимай PS3 и си готов.Xbox определено не си струва да се взима само заради ексклузивите,а и повечето от игрите така или иначе излизат и за РС.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 10 Юли 2013 15:19
Zlob написа: Hicks написа: ... да и проверявам за да съм сигурн А, че като я включа вкъщи няма да се разглоби? Заради това Wuuuuut??? Ахахаха, това за първи път ми се случва - да говоря за себе си в женски род Дори не съм видял как е станало Иначе вече съм горд собственик на PS 3 500GB Super Slim. Нашите удариха едно рамо и я купих чистак- бърсак нова с Uncharted 3 и Gran Turismo 5 Сега, обаче имам един въпрос. Понеже имам приятел, който е с PS 3 120GB Slim, и при него игрите му като се сложат в Блу- Рейя и той каза, че всяка игра искала да си инсталва на харда Game Data. При мен обаче само GT 5 и един файтър "Naruto бла бла нещо си" искаха да си инсталнат Game Data от по няколко Гигабайта. Нито Uncharted 3, нито God Of War, нито Fifa 13, нито и Mortal Kombat поискаха да се инсталнат и тръгнаха директно. Конзолата ми не съм я включвал към нета, ако това е от значение
|
|
|
Zlob
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 10 Юли 2013 19:58
Явно не всяка игра изисква инсталиране на Game Data. Честито и със здраве да си я ползваш
|
|
|
|
|
gerg
|
|
В момента играе: всичко за което се сетя :D
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 10 Дек 2013 07:28
XBOX is better!
___________________________________ PLAY GAMES! GERG
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 11 Дек 2013 23:34
gerg написа: XBOX is better! мразя лайняните конзоли но ти си тъп .. като пишеш това точно .. поне се образовай малко и знай че PS e по-добрата платформа. .. .ТОКСИИИК смърт ве тъп- насран !
|
|
|
|
|
LoyalLynx
|
|
В момента играе: World of Warcraft, Hearthstone,Solstice arena, Grand theft auto 5,
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 04 Фев 2014 23:02
И двете конзоли са супер,само че PS3 вади по добра графика и се получава спадане в Frame rate и лагва, не се усеща но е там. А xbox 360 там всичко е добре но графиката е зле.
___________________________________ sup [color=#00FF00][/coloo _ or]
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: XBOX 360 vs PS 3 Публикувано на: 09 Фев 2014 13:08
ебати изчерпателния отговор наистина не съм си мислил, че в тоя форум ще видя такъв отговор виждам, че си се регнал, за да я напишеш тая глупост недей пиши повече, маняк
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|