Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
От миналата година героя ми седеше на 26 лвл нормал и преди два-три дена почнах пак, обаче прекарвам доста време в АН и си правя кефа. С около 20к голд сега имам 250к и няколко предмета 60 лвл за продажба, обаче си търся най-адекватния гайд за ценообразуване спрямо сегашния момент, някой да се сеща за нещо?
тежки нокаути
Аз не съм се логвал от месеци
Малко по-социални работи ме налегнаха, а в много малкото време, което ми остава да поцъкам нещо веднъж на няколко дни - пробвам PoE

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Не бях влизал от няколко дена и сега като му гледам лайната на тоя съжалявам, че влезнах пак

тежки нокаути
-
има ли луди като мене дето пак са почнали да цакат ??? ако има ivailo#2606 // да поиграем търся си другарчета 

Няколко пъти съм се замислял пак да я почна, прочитал съм patch notes и съм се отказвал, защото нищо не е променяно по дропа. Определено се правят положителни промени в играта, но пачовете са твърде на рядко и близз съвсем ясно показват, че нямат намерение да оправят дропа, за да не им пострада аукциона. Зле.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Абе не знам кви положителни неща се правят по играта, все пак 1 година мина от launch-а. За нормална игра на близард вече експанжън трябваше да чакаме, а в тая още 1.1 няма ?!? И аз оня ден си го свалих пак да му дам шанс, ама неще нещо тва диабло е толкова broken в основите, че още поне година ще мине докато го оправят. А и докато не направят ладер без АХ или поне без РМАХ (което поради алчноста на близард едва ли ще стане) не мисля че ще ме грабне някога.
- maximalniq
Айде и аз се наканих да си я взема, намерих я за 45 лева
Albinosa#2412

Albinosa#2412
maximalniq написа:Айде и аз се наканих да си я взема, намерих я за 45 лева![]()
Albinosa#2412
И за 10 да я вземеш - пак си е набутвация

- maximalniq
На мен ми харесва, прекалено е голям хейт-а към Диаблото, не го заслужава. 

Поиграй малко преди да даваш оценки, моля.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Gipo написа:Поиграй малко преди да даваш оценки, моля.
Имам 60 level герой на Inferno и други 2-ма герои на Hell. Кога викаш става интересно?
-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
^^
значи бая си си го набутал
абе играта е ехтра просто не е структурирана както на някои хардкор Д2 маняци им се иска
значи бая си си го набутал

абе играта е ехтра просто не е структурирана както на някои хардкор Д2 маняци им се иска
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Dumbaldor написа:Gipo написа:Поиграй малко преди да даваш оценки, моля.
Имам 60 level герой на Inferno и други 2-ма герои на Hell. Кога викаш става интересно?
Коментарът ми беше към него, а не към теб.
Нямам нищо против да му харесва или да не му харесва, но нека да изказва някакво мнение на базата на реален опит, а не от първите няколко левъла в нормал.
За мен играта е добра, просто близард са осрали дроп елемента (който е адски важен за тоя тип игри) заради лакомията си.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- В момента играе: Diablo III
Dumbaldor написа:Коментарът ми беше към него, а не към теб.
Нямам нищо против да му харесва или да не му харесва, но нека да изказва някакво мнение на базата на реален опит, а не от първите няколко левъла в нормал.
За мен играта е добра, просто близард са осрали дроп елемента (който е адски важен за тоя тип игри) заради лакомията си.
За щастие в следващия пач това го оправят. Вече 2 месеца говорят за това

В доста пачове уж го оправяха. Като пооправиха уникалните предмети беше голяма еуфория, после се оказа, че имаше бум на приличен дроп само за два дни, след това близз отново прецакаха нещата. Абе дано, за мен това е едно от двете тъпи неща в играта. Другото е, че близз гледат на Д3 като на УоУ и не се стремят към баланс на героите, а искат на всеки няколко месеца някой герой да е мега силен, а друг мега слаб, за да реролват хората и да имат нужда от пазаруване в RMAH.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- В момента играе: Diablo III
Кога ли ще дойде времето Барб-а да стане "мега слаб"... 

Никой герой не трябва да става мега слаб. А това, че на близард им изнася да правят неадекватни промени по героите е съвсем друг въпрос.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
В началото Wizard-a беше мега слаб.
Да бе, за тва сички ролваха уизард заради имба force armor-a. И първия убил диабло на инферно беше уизардDumbaldor написа:В началото Wizard-a беше мега слаб.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
и да не забравяме, че до юли-август имаше бъг, който го правеше безсмъртен и толкова много народ е фармил в тайна, че пазара пак се беше осрал
джумерки