Значи, заслужаваше ли си да изкарам all-nighter, за да изгледам Евангелион?
ДА!

Не съм попадал на нищо подобно досега, сигурно скоро няма да намеря нещо толкова качествено. След всеки епизод от 15 нататък бях ей-така

.
Бахти, всеки път се питах "
това стана?

". Много мощно.
Разбира се, знаех за прословутия край. Много се радвам, че не си го спойлнах, но знаех реакциите към него. Иии... той най-много ме изкефи.

Е, без последните 2-3 минути, там вече с поздравленията беше много чийзи. Останах с чувството, че Евангелион свърши по начина, по който Лост
искаше да свърши, но не успя. Така се приключва драма, концентрирана върху героите, мамка му.
Единственото, от което се разочаровах, е End of Evangelion. Не че беше чак толкова зле, но за мен има два големи недостатъка. Първо, че ми беше скучно, докато го гледах. Докато в 25-ти и 26-ти епизод попивах всяка думичка и не усетих как свършиха, в ЕЕ станаха десетки неща, за които просто не ми пукаше. И вторият недостатък, който е доста субективен -
мамка му, отговори ми на всички въпроси. Сигурно е яко за феновете, ама мен ме кефеше да не знам какво точно се случва, да си мисля по сериите и да си развивам теории. Не, сори батка, ще обясним всичко, чао. Все пак определено се радвам, че изгледах всичко до Енда, че дори и него.
Rebuild-a ще го изчакам да излезе целия, преди да го почна. Таман като е готов да си изгледам пак сериите, дотогава ще съм ги забравил.
И накрая:
Ya ran out of ink, didn't ya, ya bastards!