hide and seek

Игри за PC
kirkata1
В момента играе: GW2,wow,CS1.6

hide and seek

Мнение от kirkata1 »

Здравейте!
Искам да попитам дали някой от вас знае някоя игричка в която няколко играча търсят другите. Нещо от сорта на Fermers revolt ,ако някой е играл Warcraft 3.Наскоро се сетих за нея и много ми се играе... :) Нещо подобно ...не да търся предмети из стаите.Ами други играчи които да се крият ,другите да ги търсят?
Много ще съм благодарен ,ако някой знае за какво говоря и какво точно търся и помогне.Живи и здрави ;)
Аватар
Pesho ™

Re: hide and seek

Мнение от Pesho ™ »

Counter-Strike мисля, че има такъв мод hide'n'seek?
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Mincho

Мнение от Mincho »

Ако говориш за уаркрафт мап в които да търсиш другите играй who is the killer тои е точно такъв горе доло.
kirkata1
В момента играе: GW2,wow,CS1.6

Мнение от kirkata1 »

Говоря за игра която идеята и е точно такава.Единият отбор търси ,другият се крие...
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

The Ship, Assassin's Creed 2-3 multiplayer
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

+1 за The Ship
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
ToxicRed

Мнение от ToxicRed »

Prop-Hunt мода на Team Fortress 2. (не знам дали е толкова популярен, колкото беше преди, но със сигурност има 5-6 активни сървъра.)
Публикувай отговор