Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 24 Фев 2013 18:51
Да ги изяде полип дано . Следващите в списъка ми са "Повикът на Кутхулу" и "В планините на лудостта"
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 25 Фев 2013 02:46
Чел съм всичко на Лъвкрафт, което е излизало на българския пазар и няма нито една книга, дето да не ми е харесала. Go go go !
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 26 Фев 2013 18:12
Прочетох първите три глави на Revelation Space на телефона и днеска си купих самата книга, мн е епик!
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 28 Фев 2013 23:03
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 01 Мар 2013 18:03
Три отделни книги на Уудхаус съм пробвал (и трите бяха за Джийвс и Устър) и трите ги зарязвах по средата.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 02 Мар 2013 14:47
Omega-x написа: Три отделни книги на Уудхаус съм пробвал (и трите бяха за Джийвс и Устър) и трите ги зарязвах по средата. +1, не е и по моя вкус.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Мар 2013 19:38
о.з. генерал Димитър Попов - "По волята на съдбата" (биографична). Уникална книга.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Мар 2013 23:57
Drecher написа: Да ги изяде полип дано . Следващите в списъка ми са "Повикът на Кутхулу" и "В планините на лудостта" хах и аз го открих наскоро точно със ''Сянка над Инсмут'' и ''Повикът на Ктхулу'' и смятам да продължа След като прочетох ''Последният въпрос'' на Айзък Азимов , ся почвам ''Фондацията'' баси колко много съм изпуснал
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 26 Мар 2013 16:32
Някой да има Играта на Ендър да ми даде? Свърших Фондациите и цялостното ми мнение е, че са велики. Само че последната хонологически ("Фондация и Земя") малко ми дотегна - доста диалог и прекалено много повторения. Целият арк ми беше малко странен и как историята пое в напълно различна посока, но въпреки всичко ми хареса адски много
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 09 Май 2013 16:33
Джак Керуак - "Събуди се! Животът на Буда".
Адски добро.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Май 2013 22:05
нещо на умни ли ми се правите с тая тема
кво четете бе отрепки
вчера научили азбуката и ми четат
ГАЧЕ СА У ТЕХ СИ
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Май 2013 22:33
бате, аз доста сай-фай материал съм събрал за четене, ама понеже съм супер прост и неграмотен, аре ти да ми ги четеш?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Май 2013 22:41
не ми сайфайствай че да не пренапиша историята и майка ти да ти стане сестра, дето си изкарва прехраната със свирки
окей ли сме
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 15 Май 2013 14:56
Ноктурно, ако ще тролиш, прави го като хората, а не като обект с мозъчният капацитет на турска джапанка. Тогава би било интересно и за някой друг да чете безмислените ти постове, въпреки че съм сигурен, че в момента се подхилкваш, мислейки си колко остроумно си приложил значението на глагола "сайфайстване"(wait, what ?!?) и същ. име "свирки" в едно изречение.
Иначе четем Шерлок Холмс на английски, което за пореден път ме убеждава, че една книга(освен ако не е научна)е задължително да се чете на езика, на който оригинално е писана. Толкова много неща се губят при превода...
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 15 Май 2013 16:59
Прочетох "Събуди се", както и "А хипопотамите се сварили в басейна си" (На Керуак и Бъроуз в тандем) и сега чета "Тежко без музика" на Чарлс Буковски
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 15 Май 2013 21:43
blackmaster написа: Ноктурно, ако ще тролиш, прави го като хората, а не като обект с мозъчният капацитет на турска джапанка. Тогава би било интересно и за някой друг да чете безмислените ти постове, въпреки че съм сигурен, че в момента се подхилкваш, мислейки си колко остроумно си приложил значението на глагола "сайфайстване"(wait, what ?!?) и същ. име "свирки" в едно изречение. пардон че ви нараних етичното самочувствие сигурен съм че и ти се подхилкваш след като си ме затапил безкомпромисно с безупречната понктоация и умелата употреба на термини от предмета "български език" , които се учат във втори клас също така вплитането на 9гаг-тийнейджърски лайна като "wait, what" подчертава високата ти интернет култура браво
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 18 Май 2013 17:54
Високата ми интернет култура е нещо, с което изключително се гордея, но не виждам какво общо има изразът "wait, what"с 9гаг, тъй като го използвам, доста преди да знам за съществуването на това подобие на ъъъ сайт, така че тази забележка от твоя страна е най-малкото неуместна. ПС: Надявам се, че си осъзнал, че е далеч по-интересно да измислиш интелигентен начин за тролене, от колкото да псуваш като тираджия. ПС2: пише се пУнктуация говедо с говедото ти проклето. ПС3: термините се учат в 3,4клас, но не те виня, че не го знаеш това. Все пак, как би могъл ?!?
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 19 Май 2013 00:17
а, значи се пише пунктоация? не се заяждай брато за твое добро е
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 19 Май 2013 00:33
blackmaster написа: Високата ми интернет култура е нещо, с което изключително се гордея, но не виждам какво общо има изразът "wait, what"с 9гаг, тъй като го използвам, доста преди да знам за съществуването на това подобие на ъъъ сайт, така че тази забележка от твоя страна е най-малкото неуместна. ПС: Надявам се, че си осъзнал, че е далеч по-интересно да измислиш интелигентен начин за тролене, от колкото да псуваш като тираджия. ПС2: пише се пУнктуация говедо с говедото ти проклето. ПС3: термините се учат в 3,4клас, но не те виня, че не го знаеш това. Все пак, как би могъл ?!? Чупката бе, дееба и маркуча тъп.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 20 Май 2013 16:50
Nocturno написа: а, значи се пише пунктоация? не се заяждай брато за твое добро е И какво точно би направил ти по въпроса ?!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|