Ubisoft откраднаха шоуто с демото на Watch_Dogs и никой не успя да покаже по-добър продукт. Ubi потвърдиха, че демото е вървяло на РС, за момента няма обявен release date.
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Ubi могат да се шибат.
Assasin-ите вече ми омръзнаха, надявам се Far Cry 3 да става.
А Watch Dogs не ми изглежда никак обещаващо на мен, все едно AC в днешно време.
"Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Наистина изглежда много добре, НО ако ще се използват често автомобилите като средство за придвижване от точка А до точка Б, наистина ще трябва да се поработи върху поведението им, защото изглеждаше ужасно.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
По-скоро самата атмосвера на играта леко наприличава на Deus Ex. Иначе като замисъл е супер. Като изпълнение, пак е супер. И за мен това е играта на шоуто. А единствените прилики със Saints Row са нереалистичния handling на автомобилите и това, че играта е open world.
Ich Bin Himmler написа:Ubi могат да се шибат.
Assasin-ите вече ми омръзнаха, надявам се Far Cry 3 да става.
А Watch Dogs не ми изглежда никак обещаващо на мен, все едно AC в днешно време.
"Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
While originally planned for a release in late 2013, Ubisoft announced on October 15, 2013 that Watch Dogs would be delayed into early 2014 to ensure its quality, and an expectation to "deliver something that embodies what we wanted to see in the next-generation of gaming.
ДА ГРИМ РИПАР написа:While originally planned for a release in late 2013, Ubisoft announced on October 15, 2013 that Watch Dogs would be delayed into early 2014 to ensure its quality, and an expectation to "deliver something that embodies what we wanted to see in the next-generation of gaming.
Хуй
И съответно айде още половин-една година да оставят хората с next-gen конзоли без нищо за игра..