Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Помощ за подобряване на компютър
Публикувано на: 28 Апр 2013 10:11

Здравейте. Решил съм да си подобря компютъра защото вече е бая стар. Ето и малко информация за моето PC- AMD athlom(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.30 GHz (понякога ми пише, че е 1 GHz а защо нз), РАМ 2гб, NVIDIA GeForce 8400 GS. Въпроса ми е кое и с какво да подобря, че да ми работят по-новите игри защото вече всички игри ми забиват ужасно много. Знам, че трябва да подобря видео картата но нз каква точно и се чудя дали и процесора е за смяна заради това,че един път ми пише че е 2.30 GHz а понякога 1 GHz. Моля посъветвайте ме какво да подобря и с какво. Исма да ми работят нормално повечето нови игри, но да не е чак най-скъпото и колко горе доло ще ми струва това :)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Помощ за подобряване на компютър
Публикувано на: 08 Юни 2013 11:44

Изцяло нова машина, като се почне от чисто ново дъно което да поне триядрено, рам поне 4 гб, харда може да останеш с този който си в момента, видеокартата ти е орязана следователно и нея трябва да смениш ако си фен на nvidia си вземи поне [u=http://unicom.bg/index.php/computer-components/video-cards/palit-geforcer-gtx-550-ti.html]PALIT GeForce® GTX 550 Ti[/u] Прилична е а и цената според мен е възможна за теб, ще ме извиняваш но съм фен на AMD/ATI видеокартите и дъната и за това според характеристиките мога да кажа че тази nvidia e добра ако си с amd мога да ти препоръчам и хубаво дъно но ако с интел малко трудно ще стане. :D за процесора по нататък първо дъното трябва да се разбере с какъв слот за процесор е питай в pc магазинче за препоръчителен процесор да знаеш много са скъпи

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com