Path of Exile

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Re: Path of Exile

Мнение от Gipo »

Е тя играта е неоправдано тежка, купи си карта :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Gipo написа:Е тя играта е неоправдано тежка, купи си карта :)

Да наистина е не оправдано тежка, събирам за ново пц направо, ама няма да е скоро.
Иначе играта кърти преди я играех, още в бетата е разцъквах преди година и малко преди да излезе има голям потенциал в играта, а и доста го надушиха и създателите и гледам все повече сайтове изкачат банери на ПоЕ, доста добре им дойде "провала" на Д3
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Откакто го цъкнах това в линка, който съм дал на предната страница, не съм имал сини екрани, доволен съм.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Започнах да я разцъквам и доста радва.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
bastard
В момента играе: Тъпотии разни.

Мнение от bastard »

АдмиралГенералВаско написа:Не на пиратството!
Ъ, кво? Играта е F2P.

Ениуейс, играта вече е истиски наследник на диаблото кат добавиха въртележката.
Spoiler for :
Сега и едни луди крави да добавят.
I'm behind 7000 skeletons.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Не му обръщай внимание, той е умствено изостанал.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Witch-a направо къса глави :D :D Аз съм доста назад де, още съм 16 лвл и първия бос ме сгъна. Но много ми харесва как е взела всички най-добри черти от Diablo, само дето са доразвити (skill-tree-то е направо убийствено, да не говорим за active skill-овете...). Обаче оптимизацията вярно много куца, не че ми е за графиката...
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Мда, гледайки колко гладко върви примерно torchlight 2 на една щайга, ми е доста чудно кое точно е толкова тежко на PoE :lol: Имат доста за пипане пичовете. Иначе аз съм 45лвл дуелист стрелец 8)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

На мен пък не ми хареса.
Предпочитам си Diablo 2 и това е.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

Има ли сериозни играчи тук дето я играят?
Кажете как да се измъкна от трудна ситуация. Значи гледам едно развитие е тук http://www.youtube.com/watch?v=3CHGLWhMunM на Shadow dagger. 30лвл съм и качих Chaos Inoculation и съм 1 life и 155 shield и направо неможе да се играе хаха. Нямам точки да го махна тоя скил да си върна живота. Какво да правя? В Act3 съм началото и преди да кача тоя скил почти не съм умирал, а сега мра като куче. Как да дигна шиелда? От предмети ли се дига. Играя я по сериозно от скоро и нищо не разбирам още. Явно цаката е със Blood Rage да възтановява шиелда със скила Ghost Reaver, но нямам точки да кача Ghost Reaver-а трябват ми още цели 4 лвл-а. Но дори да го кача едва ли ще краде толко много живот(т.е шиелд), че да не умирам, защото шилда явно трябва да ми е повече от 2к.
А гледам на това видео, че Chaos Inoculation е давал 50% шиелд и явно е нърфнат... напрао ужас. Дайте некъв съвет, някой ако разбира играта. Става ли това развитие все още и мога ли да се измъкна от тая ситуация или да правя нов герой ???
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Нов герой. CI се качва около 2.5к шилд-3к.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

А скил няма ли начин да се махне? В началото имах право на 2, но ги ползвах и сега съм 0.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Quest_Rewards

Виж къде дават Passive Skill Refund Points. Или Orb of Regret. Като цяло за първи герой пробвай някакъв Марудер с тежко меле и блъд маджик. Малко скучно и вършещо работа. Повечко ХП нодес, резисити. Иначе можеш и рейнджър на физикал боу/темплар с LA. Трябват ти най-вече Chain и ЛМП, поне 1 редусед мана гем или и един блъд меджик.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Билда ми в момента
http://www.pathofexile.com/passive-skil ... H8TvzF_o8=
Повече от доволен съм.
Трепам с LS, Frenzy и Bear trap
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Nookni
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
Обратна връзка:

Мнение от Nookni »

Ten Bears написа:Има ли сериозни играчи тук дето я играят?
Кажете как да се измъкна от трудна ситуация. Значи гледам едно развитие е тук http://www.youtube.com/watch?v=3CHGLWhMunM на Shadow dagger. 30лвл съм и качих Chaos Inoculation и съм 1 life и 155 shield и направо неможе да се играе хаха. Нямам точки да го махна тоя скил да си върна живота. Какво да правя? В Act3 съм началото и преди да кача тоя скил почти не съм умирал, а сега мра като куче. Как да дигна шиелда? От предмети ли се дига. Играя я по сериозно от скоро и нищо не разбирам още. Явно цаката е със Blood Rage да възтановява шиелда със скила Ghost Reaver, но нямам точки да кача Ghost Reaver-а трябват ми още цели 4 лвл-а. Но дори да го кача едва ли ще краде толко много живот(т.е шиелд), че да не умирам, защото шилда явно трябва да ми е повече от 2к.
А гледам на това видео, че Chaos Inoculation е давал 50% шиелд и явно е нърфнат... напрао ужас. Дайте некъв съвет, някой ако разбира играта. Става ли това развитие все още и мога ли да се измъкна от тая ситуация или да правя нов герой ???
Махни кинжалите и мини на нокти. Качи си Ghost Reaver умението, а останалите точки качвай на щит,нокти,критикал(шанс и умножител) и evation. Използвай респек точките си за да махнеш всички точки за HP и ги сложи другаде.
My philosophy is things are just as wrong as they seem
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

doggymien4o написа:На мен пък не ми хареса.
Предпочитам си Diablo 2 и това е.
Е и на мен не ми харесва колкото Д2, ама какво да правиш :). Като за игра от инди студио, която е още в бета... е повече от добра.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

ОМФГ тая игра още ли е в бета ? 2 години ебаси ...
Freeloader
В момента играе: Шах с три хода и 2 пешки метър.

Мнение от Freeloader »

Аз разцъквам по малко имам 3 героя на околко 35 лвл, сега мисля да продължа само с Ranger. Който иска да ме добави BloodyLinly , а и ако някой има добър Bow с елементал дмг около 30-40 лвл да ми пише.
Аватар
Yeah!

Мнение от Yeah! »

Здравейте!Играя от няколко дена и играта доста ме закачи,та искам да попитам дали след като играта излезе от Beta периода всички герой направени до сега ще се трият?И ако може да ми предложите някакъв герой със лесен за играене бийлд.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Yeah! написа:Здравейте!Играя от няколко дена и играта доста ме закачи,та искам да попитам дали след като играта излезе от Beta периода всички герой направени до сега ще се трият?И ако може да ми предложите някакъв герой със лесен за играене бийлд.
Здрасти :)
Героите няма да се трият, играй си спокойно.
Лесен билд, де да знам, другите по-опитни да кажат. Аз лично изпробвах доста билдове за стрелец и стигнах до един, който е могъщ, стига да имаш нужните камъни.
При тая игра има един такъв момент, че ако не следваш някакъв добър билд от форума на играта, то със сигурност ще прецакаш първия си герой.
На първо време си харесай стил на игра (меле-танк, меле-дпс, рейндж-стрелец, мейдж, съмонер...) и след това вече като почетеш форума на играта (+ мненията на хората, които коментират билдовете), ще стигнеш до нещо добро.
Аз лично нямам особено много време да я разгадавам твърде много играта и да пробвам герои до някакъв левъл и после да пробвам нови. Затова прочетох доста и така се ориентирах горе-долу какво искам.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор