Проблемът е недостига на сън и алкохола. И на мен ми се беше случило веднъж и точно това беше причината. Също така физическото ти състояние оказва влияние върху сексуалните ти възможности. Ако не извършваш никаква физическа активност и стоиш по 14 часа пред компютъра седнал и не излизаш никаде, нормално да нямаш и желание за секс или чикия. Не случайно се казва, че спортистите са най-големите ебачи. Ако искаш да повишиш либидото си бих те посъветвал да спиш минимум по 8 часа (10 препоръчвам аз), и да тренираш активно. Няма значение какво е, важното е да имаш някаква физическа активност. Също така избягвай нездравословни храни. Пържено, наситени мазнини, алкохол, кафе, енергийни напитки.
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10955 Местоположение: София
Заглавие: Re: нешо не ми става
Публикувано на: 01 Апр 2013 16:41
Да спя по 8 часа (какво остава за 10 ) си е ебаси невъзможната мечта за мен Само уикендите успявам да се понаспя, а през седмицата средно по 6 часа сън на денонощие, няма как
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения