монетки и инфлация
- - Алминатора -
Re: монетки и инфлация
т.е. по думите на Вермик, Дянков е убил бизнеса, като го е накарал да плаща данъци 
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Детенце дано един ден не ти се случва чудото да искаш да имаш бизнес.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
dr_gilotin
+1 На пълно съм съгласен с теб /за този и предишния пост/Vermic написа:Детенце дано един ден не ти се случва чудото да искат да имаш бизнес.
Само хора които не са се занимавали с малък и среден бизнес не знаят как седят нещата там.
Това, което описа Верми е доста гадно
Не съм се сблъсквал с такива проблеми в Сф, а имам наблюдение над наистина много фирми покрай работата ми и на баща ми бизнеса. В общи линии фирмите, за които знам, че фалираха, причините са си чисто и изцяло свързани с кризата.
Не си спомням за толкова антипатичен човек, който да се появява по ТВ екраните като Дянков, между другото. Самата комбинация от гадна физиономия, кожа, зализаност, плувнало в пот лице... тоя реално на улицата бих го пречукал, само защото изглежда като мега гнусен педофил.
Не съм се сблъсквал с такива проблеми в Сф, а имам наблюдение над наистина много фирми покрай работата ми и на баща ми бизнеса. В общи линии фирмите, за които знам, че фалираха, причините са си чисто и изцяло свързани с кризата.
Не си спомням за толкова антипатичен човек, който да се появява по ТВ екраните като Дянков, между другото. Самата комбинация от гадна физиономия, кожа, зализаност, плувнало в пот лице... тоя реално на улицата бих го пречукал, само защото изглежда като мега гнусен педофил.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
изроди
много сте го закъсали, пичове
много сте го закъсали, пичове
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Добре, 7ми клас си, целия си в пъпки, момичетата ти се подиграват... ама ние какво сме ти виновни бе?АдмиралГенералВаско написа: Баси черногледите песимистични квартални утрепки дето сте. То заради такива като вас дето само мрънкат сме на това дередже. И кво като омрънкате форума ще оправите ли нещо, сидите си у вас и удряте с юмрук по масата, ама иначе навън сте си мишки. А, и форума умря.
А той че Дянков си е шамандура няма спор
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
i pie alaska
nqkyv veht e
nqkyv veht e
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
кво вдъхновение те гони бе дрисльо
само да си отваряш бебешкото дупенце
само да си отваряш бебешкото дупенце
Бизнес никога не е имало а ако някой е убил нещо тва са шибаните цигани и лекета Българи мързеливци които само псуват и чакат правителството да "оправи държавата" вместо да имат поне малко предприемачески дух като на западVermic написа:Герб и по-точно Дянков убиха бизнеса.Благодарение на тях в България няма бизнес и работа.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Нямаме "редприемачески дух като на запад"?!Ти нормален ли си?Защото аз като гледам като един излезе в чужбина и става това което тук не може.
Просто си нямате представа колко е зле държавата.
Имаме закони и глоби като на европейците с толкова много нули че да ви се завие свят.
Жалко че има толкова слепи.
Просто си нямате представа колко е зле държавата.
Имаме закони и глоби като на европейците с толкова много нули че да ви се завие свят.
Жалко че има толкова слепи.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Има и успешни хора, като ромът Веску Топалув от Руси.

- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Нужно ли е да се политизира тема за дъвки?
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!