Иначе съдейки по трейлъра, кампанията изглежда като поредния CoD/BF/MoH клонинг, а към мултито нямам интерес, така че не очаквам много играта. Най-вероятно ще мина кампанията набързо за 1 следобед и ще я изтрия
Battlefield 4
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Battlefield 4
тоя thewhitestig е ебаси тъпото чаве. човека много ясно си се изказа и всички го разбрахме какво има предвид.
Иначе съдейки по трейлъра, кампанията изглежда като поредния CoD/BF/MoH клонинг, а към мултито нямам интерес, така че не очаквам много играта. Най-вероятно ще мина кампанията набързо за 1 следобед и ще я изтрия
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Имах точно предвид, че в момента въпросните 2 енджина са The Best of the best, така че дори BF 4 да е с Frostbite 2.0, вместо 3.0 пак ще е супер... Така че, наистина фейлна жестоко... Да, пропуснал съм да добавя цифрата 2, ама хората са ме разбрали какво имам предвид, само ти се правиш на вездесъщ, че дори и на възраст взе да ме обиждаш... 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- beans
- В момента играе: С ануса ти
Are you drunk ?thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Battlefield 3 експанжън, същия engine, макар да казват че е FrostBite 3, пак си е FrostBite 2.5, само че малко по-шарен.
И да не забравя да спомена - геймплейчето, което пуснаха в края на март е снимано на PC с видео карта ATI 7990, която е все едно 2 карти 7970, което ще да рече 2000 лева само картата (7990).
КОЕТО навежда на мисълта, че BF4 не само ще бъде малко надграждане над BF3 графично, НО... и шанса да е два пъти... ДВА ПЪТИ... по-тежка от BF3 е ужасно голям.
Като финал смятам да вметна, че играта няма да има много аудитория сред PC обществото, според мен.
И да не забравя да спомена - геймплейчето, което пуснаха в края на март е снимано на PC с видео карта ATI 7990, която е все едно 2 карти 7970, което ще да рече 2000 лева само картата (7990).
КОЕТО навежда на мисълта, че BF4 не само ще бъде малко надграждане над BF3 графично, НО... и шанса да е два пъти... ДВА ПЪТИ... по-тежка от BF3 е ужасно голям.
Като финал смятам да вметна, че играта няма да има много аудитория сред PC обществото, според мен.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
В интерес на истината BF 3 не е тежка игра. Дори е доста добре оптимизирана. Аз с моята GTX 460 я играя на high с около 45-50 кадъра. И въпреки че е много стабилна видеокарта 460- ката вече не е първа младост и има по- бързи от нея
Така че чак толкова много не вярвам да е по- тежка BF 4 спрямо BF 3. Нещо от сорта на Crysis 2 и Crysis 3 ( 2- ката ми хвърчи на максимум, а 3- ката на макс лееееко на моменти се задъхва)
"History is written by the victors."- doggymien4o
Hicks написа:В интерес на истината BF 3 не е тежка игра. Дори е доста добре оптимизирана. Аз с моята GTX 460 я играя на high с около 45-50 кадъра. И въпреки че е много стабилна видеокарта 460- ката вече не е първа младост и има по- бързи от неяТака че чак толкова много не вярвам да е по- тежка BF 4 спрямо BF 3. Нещо от сорта на Crysis 2 и Crysis 3 ( 2- ката ми хвърчи на максимум, а 3- ката на макс лееееко на моменти се задъхва)
Много ми е чудно BF3 на каква резолюция играеш и с колко AA.
Имам приятел, който има 7870, играе на Ultra, FULL HD резолюция, 60 + кадъра, но като пусне AA на 4 кадрите падат под 60.
Също така, не ми се вярва с твоята карта да подкараш Crysis 3 на максимум с повече от 25 кадъра.
...master freakout...
...master freakout...
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
1280x1024 (Монитора ми поддържа това максимум).
И по принцип играя игрите без AA. Никога не съм виждал чааак някаква огромна разлика с АА ( на по- високи резолюции сигурно се вижда по- добре). И Crysis 3 на Ултра ми върви с 40 кадъра, колкото и да не ти се вярва.
И по принцип играя игрите без AA. Никога не съм виждал чааак някаква огромна разлика с АА ( на по- високи резолюции сигурно се вижда по- добре). И Crysis 3 на Ултра ми върви с 40 кадъра, колкото и да не ти се вярва.
"History is written by the victors."- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
High five! И аз съм с тая резолюция от край време и проблеми с кадрите на игрите - никаквиHicks написа:1280x1024 (Монитора ми поддържа това максимум).
a.k.a Frosty
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- doggymien4o
Winter написа:Защо пък задължително трябва да се играе на 1080p?
Защото няма никаква логика с такъв компютър и такава карта, в случая GTX460, да играеш на такава малка резолюция.
И също така, щом имаш такова PC, просто няма как да не дадеш и 300 кинта за един FULL HD монитор.
...master freakout...
...master freakout...
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Точно сега пари за монитор нямам. Плюс това като събера пари за нов монитор, направо ще си взема и нова конфигурация, понеже сегашната ми е на около година и половина 
"History is written by the victors."- beans
- В момента играе: С ануса ти
Nec 1280x1024 за нищо на света не си го давам 
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра