Шоуто на канала
- Мечиста
- В момента играе: с пишката си
Шоуто на канала
Имам чувството, че това предаване се прави от хора, които си мислят, че сега е 11-ти ноември 1989. Вчера падна бай Тошо, айде от днес почваме с постната политическа сатира.
Хуморът е забележително тъп. Едни англичани биха могли да напишат по-забавен сценарий, където действието да се развива около мокра обувка.
От политическа гледна точка нещата също са отчайващи. Едни и същи актьори, в различни предавания, по една и съща телевизия, правят едни и същи скечове, за това как тук няма истинска демокрация, как на запад са добре с истинската демокрация, а ние тук - Байганьовците сме зле. Може да имат право (освен демократичните идиотщини), но една и съща шега за 20 години се изтърка.
Хуморът е забележително тъп. Едни англичани биха могли да напишат по-забавен сценарий, където действието да се развива около мокра обувка.
От политическа гледна точка нещата също са отчайващи. Едни и същи актьори, в различни предавания, по една и съща телевизия, правят едни и същи скечове, за това как тук няма истинска демокрация, как на запад са добре с истинската демокрация, а ние тук - Байганьовците сме зле. Може да имат право (освен демократичните идиотщини), но една и съща шега за 20 години се изтърка.
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
- StubbsZombie
Re: Шоуто на канала
Много е зле наистина, кух сценарий и слаба актъорска игра.
Изобщо не им се получава.
Чудя им се на БНТ как държат такава помия, а махат стойностни предавания...
Изобщо не им се получава.
Чудя им се на БНТ как държат такава помия, а махат стойностни предавания...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
Children of Bodom
- В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Някой път го гледам заради оная русата с големите цици...то май т'ва е единственото хубо вече у т'ва предаване
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
Тва е трагично предаване. Даже преди време ми беше жал за бнт щото пускат некви неща а никой не ги гледа
Ама вече ми е през кура. Това забавните бг предавания са точно най трагичните. А ако някои индивиди ги намират за смешни...
Много съм доволна от новите си ски обувки! Искам да се похваля на всички и да препоръчам на хората, които се интересуват да разгледат на това място какви яки неща има.
Аз гледам БНТ през 2-4 години...когато има Европейско или Световно по футбол,иначе НЕ! 
Няколко пъти съм правил опити да гледам рандъм бг комедийни шоута, докато вечерям.
Оставят горе долу същия привкус като вицовете във вестниците - седиш и се чудиш - "нарочно ли са избрали възможно най-тъпите възможни вицове?!?"
Оставят горе долу същия привкус като вицовете във вестниците - седиш и се чудиш - "нарочно ли са избрали възможно най-тъпите възможни вицове?!?"
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Господ да преумножи дните на създателя на дистанционното!
Велика вещ, супер полезна!
Като ми влезне рекламен блок или тъпа случка - с особена наслада сменям канала. Просто, това ми създава усещане, че и аз мога да отмъстя за сдуханите визии.
Леелееее, черен аман, луд полудевам като ми влезне нещо от сорта на Космодиск или наколенки на Джак Ливайн, докато водя битка в некое подземие и ситуацията е критична, и не мога да сменя канала! Даже са ме убивали, щото така да ме разсейват тези каканижещи с бодрячески тон актьори, че жертвам половинчасов натрупан опит, за да сменя канала, фак.
Велика вещ, супер полезна!
Като ми влезне рекламен блок или тъпа случка - с особена наслада сменям канала. Просто, това ми създава усещане, че и аз мога да отмъстя за сдуханите визии.
Леелееее, черен аман, луд полудевам като ми влезне нещо от сорта на Космодиск или наколенки на Джак Ливайн, докато водя битка в некое подземие и ситуацията е критична, и не мога да сменя канала! Даже са ме убивали, щото така да ме разсейват тези каканижещи с бодрячески тон актьори, че жертвам половинчасов натрупан опит, за да сменя канала, фак.
Нема таа, нема онаа.
Чувствам се супер късметлия, че отказах телевизията по времето на биг брадър 1
Реално, ако не бяха мачовете на Барса, нямаше да съм включвал телевизора в стаята от години. От време на време като сядам да хапвам в кухнята заварвам включен тв и слушам какви простотии се излъчват. Повечето пъти го изключвам, защото дразни.
Реално, ако не бяха мачовете на Барса, нямаше да съм включвал телевизора в стаята от години. От време на време като сядам да хапвам в кухнята заварвам включен тв и слушам какви простотии се излъчват. Повечето пъти го изключвам, защото дразни.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- thewhitestig
Аз телевизия спрях да гледам още 2006-та. И да, българските шоута са уникално тъпи. В интернет си има всичко. Кеф ти новини, кеф ти филми, тв предавания, радио подкасти. Нямам никаква мотивация да седна да гледам телевизия, при положение че информацията която мога да получа в интернет с няколко клика, е в пъти повече и в пъти по-достъпна от това което мога да видя по телевизията. Нито знам кой е последния биг брадър, нито ме интересува какво се е случило в него.