Автор |
Съобщение |
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 25 Яну 2013 16:53
Нали точно от там идваше недоволството на Valve, casuals не искаха другите да могат да виждат рейтинга им. Нали точно за това беше гласуването в дотабъфф.... А и ако е така тогава какъв им е проблема на Valve.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Gospod
|
|
|
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Яну 2013 01:45
Ето новини от последните минути Valve shuts down DotabuffВсичко това е доста странно..
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Яну 2013 12:58
Next TI трябва да бъде в Азия или Европа!!! Сега гледах финалите на StarCraf2 - Iron Squid II във Франция и имаше огромна публика дори може би повече от TI2, и скандират като луди за всеки играч. Не е нито най-престижният турнир, нито този със най-голям награден фонд, но въпреки това продукцията е супер. Fuck America нека си играят LoL и CoD на MLG и Valve да се фокусират над Азия и Европа.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Яну 2013 17:27
Стига да баннат цялата руска територия и да направят достъпа от там невъзможен, ще им бъда най-големия фен
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Яну 2013 18:43
Staff Cup best tournament. 2GD op.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 28 Яну 2013 18:27
Big news. ESL най-накрая решиха да се заемат с Dota 2. Първият им D2 турнир ще бъде разделен на 4 сезона с общ награден фонд 156к $. И втората, може би по-важна новина YAPHETS is BACK ! За момента е в W3 отбор, но имайки предвид, че скоро няма да има турнири по W3Dota, шансовете да се завърне в някой от топ Dota2 отборите в Китай e голям.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 29 Яну 2013 04:08
Чух, че имали турнир по CS:GO с $160k, но не знаех, че има и за дотата Евала!!!!!!!!!!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 29 Яну 2013 16:20
Що и тука има толкова мн тъпи парчета като в ЛОЛ мн скапано така п.п. абе добре е за първа игра с Визаш тея Фамилиари мн. трепат мама им деба
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 30 Яну 2013 10:22
Браво, повече от добър резултат. Аз не го владея много, но едно аверче е изключително груб ганкер с Visage и миньоните му
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 30 Яну 2013 10:48
На Dota 1 го цъках много, но сега нещо хич не ми се получава - цялостно героя ми се струва доста по-различен...
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 30 Яну 2013 15:12
Хъм нещо поччна да ми върви Сиг просто ме пуска срещу ретарди. Момчета праштайте ФР покани да цъкаме де писна ми цялата игра да се проваля заради тъпи съотборници...
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 18 Фев 2013 10:36
|
|
|
|
|
Gwynbleidd
|
|
В момента играе: Guild Wars 2 League of Legends
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 18 Фев 2013 15:17
Аз пък още не мога да се балансирам, да му еба майката. Винаги съм или с някакъв космически резултат (22/1 ; 18/3) или някакъв хипер фейлнат (3/11 ; 2/14) .... Дайте съвети за някакъв герой да си харесам и да почна само него да го играя, деба. Invoker ме кефи страшно много и мислех че го владея до някаква степен но се оказва доста по - труден от колкото очаквах, особено Wex/Quas Invoker.
___________________________________ The lion doesn't concern himself with the opinion of the sheep.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 18 Фев 2013 18:36
От 95-6 героя е трудно да ти препоръчам някой, без да знам какъв е стилът ти на игра и личните ти предпочитания. Моите любимци са :
Drow Ranger - безумен демидж, голям slow, дълъг сайлънс. Почти винаги с нея успявам да докопам фърст блъд ( а успея ли да се измъкна от първата сериозна битка без да ме ганкне някой, и втория и третия кил често са мои ). Освен това е секси. Zeus - Доста висок бърст в началото и средата на играта, добър съпорт, пасива му помага много дори на 25-то ниво (-11% от живота на всички врагове наоколо на всяка секунда, срещу 75! мана ), ултимата му може буквално да срине противниковия отбор ако си изиграеш картите добре ( особено с аганим и рифрешър). Да не говорим, че с твоето W умение и понякога с ултимата можеш да счупиш носа на невидимите герои много неприятно, защото ги разкрива дори и да не ги удари ( пример, с двама съотборници сме, снайпер на малко кръв си пуска shadow blade до нас, една бърза мълния на близките крипове и снайпера се сбогува с 350 злато ). Spirit Breaker - носи на бой, много бърз е и дава бързина на околните, имаш два гарантирани стъна+1 който проква, първото ти умение може да се ползва както за атака и ганкване по цялата карта, така и за да се измъкнеш от неприятни ситуации. Ако му сложиш mask of madness, blade armor и прахчета за разкриване на невидимост, можеш да направиш играта доста неприятна за недивимите герои и shadow blade юзърите.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 08 Мар 2013 10:36
Super Saturdayyyy. Два месеца от последния мач на китайски отбор, дългоочакваният финал на G-League ще се състои на 9 март пред над 15 хиляди зрители в Mercedes-Benz Shanghai Arenа. На всичко отгоре в същия ден е и финалът на последния GSL сезон на SC2 WoL преди прехода към HotS, 12 часа стрийм не ми мърдат. Twitch.tv gonna get some money.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 09 Мар 2013 16:50
Game 4 беше доста добра и може би една от най-добрите за 2013. Въпреки че се проточи доста (81 мин), нямаше само скучно фармене, а напрежението се покачваше с всяка изминала минута.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 09 Мар 2013 17:04
Феноменални мачове <33. Twitch прегря, G-league финал , последният SC2 WoL финал, първият SC2 HotS финал и LoL финал на IEM
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Мар 2013 02:09
Като цяло да, ама 4.2 agi си е доста-доста...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 15 Мар 2013 12:55
Абе пичове, как и къде мога да я гледам тази игра (4) че нещо се омотах
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|