http://rt.com/news/north-korea-cuts-hotline-981/
и една по-нюансирана гледна точка:
http://www.lemonde.fr/asie-pacifique/ar ... _3216.html
Къде ще се крием?
Re: Къде ще се крием?
Едва ли една война между Северна и Южна Корея може да има глобални последици.
Ще се работи по виетнамският сценарий. Пък и силно се съмнявам, комуноидното кюфте да посмее.
Аз обаче чета някакви глупости, че Северна Корея щяла да удари САЩ, ей така превантивно. Трябва да си голям малоумник, за да мислиш че това е възможно. Ако изстрелят ракета то тя ще бъде моментално засечена от ПВО-то на Япония и унищожена още над Японско море.
Ще се работи по виетнамският сценарий. Пък и силно се съмнявам, комуноидното кюфте да посмее.
Аз обаче чета някакви глупости, че Северна Корея щяла да удари САЩ, ей така превантивно. Трябва да си голям малоумник, за да мислиш че това е възможно. Ако изстрелят ракета то тя ще бъде моментално засечена от ПВО-то на Япония и унищожена още над Японско море.
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Бях чел някъде, че ако севернокорейците изстрелят най-мощната си ядрена ракета, и тя удари Empire State Building, експлозиятa няма да достигне дори Central Park.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Чифутската преса мое си я завреш знаеш къде.Drecher написа:Бях чел някъде, че ако севернокорейците изстрелят най-мощната си ядрена ракета, и тя удари Empire State Building, експлозиятa няма да достигне дори Central Park.
С. Корея имат яки ракети, ама както вече казах японското ПВО ще ги свали още над японско море.
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Големи ракети, няма що, едната се разпадна 300 метра след излитането, с другата така и не стана ясно, какво се случи. И да имат ракети, нямат гориво за тях, техниката им е в плачевно състояние, и имат амуниции, колкото за има-няма 100 дни. На Северна Корея, тактиката и е да направи гаф, и после да се надява Китай да я измъква, преди да бъде прегазена от Южна Корея и САЩ.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
- thewhitestig