Къде ще се крием?

Нещата от живота
Гост
В момента играе: CoD Black Ops

Къде ще се крием?

Мнение от Гост »

Аватар
ToxicRed

Re: Къде ще се крием?

Мнение от ToxicRed »

Едва ли една война между Северна и Южна Корея може да има глобални последици.
Ще се работи по виетнамският сценарий. Пък и силно се съмнявам, комуноидното кюфте да посмее. :lol:

Аз обаче чета някакви глупости, че Северна Корея щяла да удари САЩ, ей така превантивно. Трябва да си голям малоумник, за да мислиш че това е възможно. Ако изстрелят ракета то тя ще бъде моментално засечена от ПВО-то на Япония и унищожена още над Японско море.
Drecher
В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.

Мнение от Drecher »

Бях чел някъде, че ако севернокорейците изстрелят най-мощната си ядрена ракета, и тя удари Empire State Building, експлозиятa няма да достигне дори Central Park.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Аватар
ToxicRed

Мнение от ToxicRed »

Drecher написа:Бях чел някъде, че ако севернокорейците изстрелят най-мощната си ядрена ракета, и тя удари Empire State Building, експлозиятa няма да достигне дори Central Park.
Чифутската преса мое си я завреш знаеш къде. 8)
С. Корея имат яки ракети, ама както вече казах японското ПВО ще ги свали още над японско море.
Drecher
В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.

Мнение от Drecher »

Големи ракети, няма що, едната се разпадна 300 метра след излитането, с другата така и не стана ясно, какво се случи. И да имат ракети, нямат гориво за тях, техниката им е в плачевно състояние, и имат амуниции, колкото за има-няма 100 дни. На Северна Корея, тактиката и е да направи гаф, и после да се надява Китай да я измъква, преди да бъде прегазена от Южна Корея и САЩ.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Публикувай отговор