Интересен спор
Интересен спор
Аз и мой приятел спорим за следното. Може ли палитрата на телефон без операционна система да получава актуална информация. ГОВОРИМ САМО ЗА ПАЛИТРАТА. Ще се поясня:
може ли обикновен телефон като му се сложи съвсем обикновена палитра за съответния модел тази ПАЛИТРА изведнъж да започне да получава информация за това кога се стъмва дали е облачно или вали при положение че телефона няма такава опция по принцип.
може ли обикновен телефон като му се сложи съвсем обикновена палитра за съответния модел тази ПАЛИТРА изведнъж да започне да получава информация за това кога се стъмва дали е облачно или вали при положение че телефона няма такава опция по принцип.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Интересен спор
Кво подяволите е палитра на телефон?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Background картинката на менюто ИЛИ казано на чист български Theme-аsunn.Ra))) написа:Кво подяволите е палитра на телефон?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Лягам на леглото и върша работата.Timeghoul написа:как си бършете гъзо - изправени или седнали ?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Грешиш.High_voltage написа: Първо на първо, няма такова нещо като телефон без операционна система.

Представям си го ако беше на чист английски...Zlob написа:ИЛИ казано на чист български Theme-а
¯\_(ツ)_/ ¯
Първо кой е тоя телефон без операционна система, 2ро ква е тая палитра (ако деиствително значи тема) дето получава информация кога се стъмва ? Аз андроид и iOS вобще не знам да имат теми
демек пича иска theme-a му самосиндикално да получава времето? Не може ли просто да си сложиш theme и нещо за времето. Сириъсли не му разбирам искането и така ми изглежда абсурдно. Да не говорим за палитри и шатс
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
На мойта Нокия 6303i часовничето което се показва когато се заключи екрана, си сменя цвета спрямо това кой сезон е
За това че ДА може.
За това че ДА може.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Я му разбъзикай календара, да видим, ще се смени ли{SuPa-1337-Killa} написа:На мойта Нокия 6303i часовничето което се показва когато се заключи екрана, си сменя цвета спрямо това кой сезон е![]()
За това че ДА може.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
аз зимата ги сера по-светли
оранжавеят леко
такава ми е палитрата
ко да напраа
оранжавеят леко
такава ми е палитрата
ко да напраа
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Till.Lindemann
палитри имат сони ериксоните май
демек за тема става въпрос
демек за тема става въпрос
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Да смени се, от зелено стана кафяво за септемвриSerious Sam написа:Я му разбъзикай календара, да видим, ще се смени ли{SuPa-1337-Killa} написа:На мойта Нокия 6303i часовничето което се показва когато се заключи екрана, си сменя цвета спрямо това кой сезон е![]()
За това че ДА може.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Старият телефон на сестра ми SE s500i имаше подобна чудесия.Есента Wallpaper-а ставаше оранжев,пролетно време се променяше и отстрани имаше подсветка,която също се сменяше спрямо сезона.Който се интересува може да види клипове в тубата.Ако ви попадне подобен телефон не се замисляйте-много са здрави и са страхотен подарък за дамите 
razdelete se qvno ne ste edin za drugPsychosis написа:Аз и мой приятел спорим
- beans
- В момента играе: С ануса ти
Не го бърша !Timeghoul написа:как си бършете гъзо - изправени или седнали ?
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра