Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 24 Яну 2013 20:38
djenkbs написа: Serious Sam написа: Аз току що превъртях Battle City. Айде да играем заедно Dead Island ? Предпочитам Contra. Голям фен съм на Ninja Gaiden 2D трилогията.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 24 Яну 2013 22:28
Battle City Колко нива бяха ? Стигал съм най-много до 20-то
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 24 Яну 2013 22:42
Някъде около 70, след което ако не си умрял играта автоматично си започва отначало, но със събраните точки, ъпгрейди и животи. Tank 1990 N е доста по-голямо предизвикателство като цяло, а и по-разнообразна, макар че понякога имам нужда да поцъкам на оригинала.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 25 Яну 2013 00:09
Доколкото помня бяха 35 нива, като след това картите започват да се повтарят, но са по-сложни (в смисъл лошите танкове стават по-яки ) Адски добра игра като цяло, с брат ми много сме я цъкали
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 25 Яну 2013 12:42
Хора, дето не знаят какво е steam id тръгнали да правят "наи-голямата геим мрежа в Балгария" СМЯХ!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 25 Яну 2013 17:33
Der Meister написа: Доколкото помня бяха 35 нива, като след това картите започват да се повтарят, но са по-сложни (в смисъл лошите танкове стават по-яки ) Адски добра игра като цяло, с брат ми много сме я цъкали Имаше нещо такова, защото нивата се повтарят, макар, че по някои като че ли има известни промени и в продължение на около 40 нива, до края ти пуска 4 скорострелни, 6 бързоходни и 10 тежки танка срещу тебе. На моменти става доста голямо предизвикателство. Мисля тия дни да се усъвършенствам в Burger Time.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 26 Яну 2013 09:47
white storm написа: Winter написа: Направи епизоди на Amnesia The Dark Descent Agree. Ще бъде интересно изживяване и за теб. Ок приятели,ще направя епизоди за тази игра.Ще си сваля и турски надписи за да може да ви прежедвам и на вас Купих си и система,която запемтява клипове до 3 часа Дадох 120 лв за нея,но ще работя по този проект Тази игра ще го направя в серии
___________________________________ Youtube канала ни.Абонирайте се за нас ! http://www.youtube.com/user/elitgamebg
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 01 Фев 2013 00:48
Леле, леле... Искам още ревюта, от това за CS се нахилих за дни напред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 01 Фев 2013 09:52
AcTivE написа: Леле, леле... Искам още ревюта, от това за CS се нахилих за дни напред Бях със селски диалект тогава :Д Първо видео,нали знаеш... Сега ще продължа с три поредици Black Mesa,Minecraft,MB Warband за сега.Благодаря ти !
___________________________________ Youtube канала ни.Абонирайте се за нас ! http://www.youtube.com/user/elitgamebg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 01 Фев 2013 15:48
Здравеите,приятели ! Търся един човек,или колкото искате да играем заедно с мен и да го качвам в геймплей канала ни E**T G**E Моля,навитаците да оставят коментар Трябва да коментирате и вие,когато снимам Поздрави !
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 01 Фев 2013 20:16
Добре, виждаш, че възможностите ти са крайно аматьорски. Защо по-добре не правиш хумористични ревюта? Гарантирам ти, че ще са 28 пъти по-гледаеми и ще забавляваш хората. Ако искам сериозно ревю на игра, ще го гледам от някой професионален чужд сайт, но ако искам да се позабавлявам ще си пусна твоите клипчета По-добре вкарвай диалект и весели лафчета, отколкото да се правиш на някакъв пробит ревю експерт като разни американски прошляци в youtube.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 02 Фев 2013 08:44
AcTivE написа: Добре, виждаш, че възможностите ти са крайно аматьорски. Защо по-добре не правиш хумористични ревюта? Гарантирам ти, че ще са 28 пъти по-гледаеми и ще забавляваш хората. Ако искам сериозно ревю на игра, ще го гледам от някой професионален чужд сайт, но ако искам да се позабавлявам ще си пусна твоите клипчета По-добре вкарвай диалект и весели лафчета, отколкото да се правиш на някакъв пробит ревю експерт като разни американски прошляци в youtube. Не съм актьор,за да правя такива неща ! Просто снимам,когато аз играя и искам да забавлявам хората(незнам до колко).Все пък сам сам и нямам толкова възможности
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 03 Фев 2013 12:30
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 03 Фев 2013 16:03
Има ли още хора които я играят?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 03 Фев 2013 19:17
Аз си разцъквам демото, ама то ми е предостатъчно... Макар че огледах магазините да си я взема в оригинал, ама навсякъде се е изчерпала... Кофти е, щото е мегаяка игра.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|