Проблема е, че като пробвам да гласувам за някоя игра не ми се отчита гласа и бутона вместо да стане на "вече сте гласували", продължава да стои на "гласувайте". Това е само при класацията за игра на месеца, при анкетата нямам такъв проблем.
Проблем при гласуване в сайта
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Проблем при гласуване в сайта
Въпреки че имам чувството, че никой не го гледа тоя форум аз упорито продължавам да пускам теми при възникнали проблеми
Проблема е, че като пробвам да гласувам за някоя игра не ми се отчита гласа и бутона вместо да стане на "вече сте гласували", продължава да стои на "гласувайте". Това е само при класацията за игра на месеца, при анкетата нямам такъв проблем.
Re: Проблем при гласуване в сайта
Благодаря! оправено еDer Meister написа:Проблема е, че като пробвам да гласувам за някоя игра не ми се отчита гласа и бутона вместо да стане на "вече сте гласували", продължава да стои на "гласувайте". Това е само при класацията за игра на месеца, при анкетата нямам такъв проблем.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
И аз благодаря 
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Имам подобен проблем. Гласът ми стои за известно време, но преди краят на деня мога отново да гласувам. В крайна сметка колкото и вотове да цъкам не се отчитат. Помощ?
TheChosen1 написа:даджайците