Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Търсим геймъри Публикувано на: 19 Яну 2013 15:57
Здравейте на всички потребители на pcmania.bg.Сформираме екип за геймплей групата ни,в която ще снимаме видео в игри и ще ги публикуваме в нета.Целта ни е,да покажем на българите за световно известните игри и точно,какво се случва в тях.Нужните програми за заснемане,ще бъдат изпратени на вас ! Моля,помогнете ни да развием геймпея в България Които иска да се включи,моля да пише на скаип: djenk.bs Очакваме ви ! Сайта е:http://elitgame.run-bg.com/bg/index.pl?_state=Index СПЕШНО !
___________________________________ Youtube канала ни.Абонирайте се за нас ! http://www.youtube.com/user/elitgamebg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 11:18
Абе пич/ове ,гледах ви примерния клип качен в youtube... Вярвам, че ако имате някакви сериозни планове, ще преглеждате и редактирате какво ви се дава, защото с този хремав дечко, говорещ на някакъв трудносмилаем диалект, сте готови за подигравки... В смисъл "олее, застреля ме кат пъдпъдък"... някак си не е точно най-яката встъпителна реплика. В този ред на мисли, пише се клипЪт не клипАт Хайде, успех ви желая иначе, само малко по-сериозно
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 11:20
Damnation написа: Абе пич/ове ,гледах ви примерния клип качен в youtube... Вярвам, че ако имате някакви сериозни планове, ще преглеждате и редактирате какво ви се дава, защото с този хремав дечко, говорещ на някакъв трудносмилаем диалект, сте готови за подигравки... В смисъл "олее, застреля ме кат пъдпъдък"... някак си не е точно най-яката встъпителна реплика. В този ред на мисли, пише се клипЪт не клипАт Хайде, успех ви желая иначе, само малко по-сериозно Аз да ти покажа един серсем, дето тръгнал да прави майнкрафт уроци ли или нещо такова, как шикалкави... Позор.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 17:45
Адски зле Този дето говори е уникален селянин xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 20:33
WTF бе деца? Първо правите коментари на игра на 13 ( 13) години, ваш набор предполагам. Второ коментарът, или опитът за такъв е супер идиотски и банален. КАК ДА НЕ ВИ ТЕГЛЯ ЕДНА?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 20:38
Serious Sam написа: Damnation написа: Абе пич/ове ,гледах ви примерния клип качен в youtube... Вярвам, че ако имате някакви сериозни планове, ще преглеждате и редактирате какво ви се дава, защото с този хремав дечко, говорещ на някакъв трудносмилаем диалект, сте готови за подигравки... В смисъл "олее, застреля ме кат пъдпъдък"... някак си не е точно най-яката встъпителна реплика. В този ред на мисли, пише се клипЪт не клипАт Хайде, успех ви желая иначе, само малко по-сериозно Аз да ти покажа един серсем, дето тръгнал да прави майнкрафт уроци ли или нещо такова, как шикалкави... Позор. Здравей,това съм аз,където коментира.Може би незнаете че съм турчин ? Ще се опитвам да правя наи-доброто сам,но незнам до колко ще успея Наистина диалекта ми е странен :Х,но.... Благодаря за вашите мнения
___________________________________ Youtube канала ни.Абонирайте се за нас ! http://www.youtube.com/user/elitgamebg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 20:47
djenkbs написа: Здравей,това съм аз,където коментира.Може би незнаете че съм турчин ? Ще се опитвам да правя наи-доброто сам,но незнам до колко ще успея Наистина диалекта ми е странен :Х,но.... Благодаря за вашите мнения Няма проблем, но се опитай да се държиш по-естествено. И направи коментар на някоя свежа игра, CS 1.6 е стар а и вече има милиони видеа. А да, и те съветвам да обърнеш повече и повече внимание на сайта.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 20:50
КЪЦИ ПРЕЗИДЕНТ написа: djenkbs написа: Здравей,това съм аз,където коментира.Може би незнаете че съм турчин ? Ще се опитвам да правя наи-доброто сам,но незнам до колко ще успея Наистина диалекта ми е странен :Х,но.... Благодаря за вашите мнения Няма проблем, но се опитай да се държиш по-естествено. И направи коментар на някоя свежа игра, CS 1.6 е стар а и вече има милионе видеа. Благодаря,приятел ! Може ли да ми дадеш съвет за някоя игра и как по-точно да се държа ''естествено'' ? В момента временно ще направя саит в системата ''ovo''.После ще давам пари за саитове ако някои не ми помогне !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 20:54
djenkbs написа: Благодаря,приятел ! Може ли да ми дадеш съвет за някоя игра и как по-точно да се държа ''естествено'' ? В момента временно ще направя саит в системата ''ovo''.После ще давам пари за саитове ако някои не ми помогне ! Ами просто си представи че не записваш, реагирай нормално. От коментари, които съм гледал, съм останал с впечатлението че най-яко става ако не коментираш сам, а има и някой който да ти мрънка, за фон. А игри колкото искаш - CS GO, MW3, Black Ops 2, Battlefield Bad Company 2 / BF3, PAYDAY, Killing Floor, L4D2, Team Fortress 2...много са. Може и на някоя забавна indie игра. Успех, дано не се откажеш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 20:58
Наистина е тъпо тва с cs... Чакам втори епизод на някоя по-нова игра, и по-смело. Успех!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 20:59
КЪЦИ ПРЕЗИДЕНТ написа: djenkbs написа: Благодаря,приятел ! Може ли да ми дадеш съвет за някоя игра и как по-точно да се държа ''естествено'' ? В момента временно ще направя саит в системата ''ovo''.После ще давам пари за саитове ако някои не ми помогне ! Ами просто си представи че не записваш, реагирай нормално. От коментари, които съм гледал, съм останал с впечатлението че най-яко става ако не коментираш сам, а има и някой който да ти мрънка, за фон. А игри колкото искаш - CS GO, MW3, Black Ops 2, Battlefield Bad Company 2 / BF3, PAYDAY, Killing Floor, L4D2, Team Fortress 2...много са. Може и на някоя забавна indie игра. Успех, дано не се откажеш. Благодаря ти ! В момента започвам леко,по-леко да обработвам уеб-сайта Утре пък може да снимам Captcha 1 на Prison Break-The Conspiracy Какво ще кажеш да снимаме двамата в някои Multiplayer ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 21:01
novuser написа: Наистина е тъпо тва с cs... Чакам втори епизод на някоя по-нова игра, и по-смело. Успех! Добър вечер ! Благодаря ти,втория епизод както казах вече горе,на тази игра ще е,сега порових по нета,прочетох интересни неща за нея Ще се държа по-естествено ''Няма да се вживявам толкова'' хахаха
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 21:01
djenkbs написа: Какво ще кажеш да снимаме двамата в някои Multiplayer ? Ако разполагаш с някоя от тези, които изброих - може. Я прати тези програми дето записваш с тях на ЛС да видя за какво става въпрос.
|
|
|
|
|
инж. Ахмед Доган
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 21:04
Ашколсун, бабаит пишлеме! Чок гюзел сукат билебир пишман ДПС?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 21:04
КЪЦИ ПРЕЗИДЕНТ написа: djenkbs написа: Какво ще кажеш да снимаме двамата в някои Multiplayer ? Ако разполагаш с някоя от тези, които изброих - може. Я прати тези програми дето записваш с тях на ЛС да видя за какво става въпрос. Не знам обаче не ми се появява твоят профил ?
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 21:07
Младежо, с много амбициозен проект си се захванал. Може вместо commentary video на направиш един live stream. Успех!
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 21:08
Форум Северна Корея написа: Младежо, с много амбициозен проект си се захванал. Може вместо commentary video на направиш един live stream. Успех! Добър вечер,това на шега ли да го възприемам ?
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 21:12
djenkbs написа: Добър вечер,това на шега ли да го възприемам ? Кое? Live stream-a наистина е добра идея. Ааа, между другото ако имаш Steam кажи си профила да те добавя. Може да разцъкаме заедно някой път нещо. А и Къцака спомена Team Fortress 2, което си е направо попадение в десятката, понеже играта има голямо разнообразие от режими/оръжия. геймплей елементи, та иам да коментираш колкото искаш. И е безплатна.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търсим геймъри Публикувано на: 20 Яну 2013 21:15
Форум Северна Корея написа: djenkbs написа: Добър вечер,това на шега ли да го възприемам ? Кое? Live stream-a наистина е добра идея. Ааа, между другото ако имаш Steam кажи си профила да те добавя. Може да разцъкаме заедно някой път нещо. А и Къцака спомена Team Fortress 2, което си е направо попадение в десятката, понеже играта има голямо разнообразие от режими/оръжия. геймплей елементи, та иам да коментираш колкото искаш. И е безплатна. Ами,когато се поулязира поне малко това нещо,мислих да правя Google Hagnout лайф'че,със хората (дай боже) Но до тогава трябва да положа големи усилия
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|