То бива, бива, ама...
- Лютви Местан
Re: То бива, бива, ама...
Да бъде убита с камъни! ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Мама ти проста дейбаAsparuhov написа: Пиклата станала на 18 и искала възрастен и опитен човек да я отворел и да й покажел как се правел секс!!! Ама нагло и директно! Все едно са я пратили за чаша захар.![]()
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Виж разбирам, но не е било нужно да реагираш като ощипана госпожица и да се възмущаваш все едно кой знае какво. Момичето реално погледнато е постъпила прагматично искайки някой човек с опит, на когото има доверие да свърши работата. Не казвам че непременно трябваше да го направиш, но можеше да постъпиш по-зряло и да и кажеш нещо от сорта на "Слушай Марче, първо аз съм женен мъж и няма как да стане, защото това би разрушило доверието между мен и жена ми. Второ, каквото и да си мислиш първият път никога не е хубаво. Ще те боли, ще има кръв и т.н. Следователно е редно да постъпиш както другите млади и объркани момичета като теб - да го направиш по време на парти под въздействието на комбинация от алкохол и опияти с някой напълно непознат, така че на сутринта да не си спомняш нищо".Asparuhov написа:Ама аз не бих тръгнал да си развалям семейството заради някаква кифла.
И цялата работа не беше в това дали мога да я изпраскам или не...
@Моридин - Цитирах ти Шекспир, Библията и Баба ми, каквото и да кажеш след това, аргументите ти са ирелевантни
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
по-зряло
fuck yeahЩе те боли, ще има кръв и т.н. Следователно е редно да постъпиш както другите млади и объркани момичета като теб - да го направиш по време на парти под въздействието на комбинация от алкохол и опияти с някой напълно непознат, така че на сутринта да не си спомняш нищо
ако имаше поне малко акъл у главата нямаше да изцепиш подобна простотия
ма кинокултурата ти е навряна в гъза на некой динозавър
как смееш да говориш глупости за жената, получила най-много номинации за оскар?
ма кинокултурата ти е навряна в гъза на некой динозавър
как смееш да говориш глупости за жената, получила най-много номинации за оскар?
-
Чичо Скруч
Коя е тая бе?Nocturno написа: как смееш да говориш глупости за жената, получила най-много номинации за оскар?

мерил стрийп
-
Чичо Скруч
Не можах да я позная на аватара ти..
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
КЪЦИ ПРЕЗИДЕНТ написа:![]()
Не можах да я позная на аватара ти..
nai dobrata !