Gipo написа:Наркоманите си се разбират на някакъв зомби език май

.
Истината, момчета е, че махнеш ли Влад и Стефан + Дидо и Боби, Гипакиса, тука редовни сте само спрелите мозъци. Най-тъжната част от форума. Аз му викам - стига с тая трева, никой не го интересува, той пак ми се напъва да не кажа нещо против свещения му козец. Пафкай си го бе, аз също си го пафкам, не ми пречи на ученето и не смятам за нужно да го споделям на форума. Кво ти бърка в анала правото, като дума не съм отворил за тва?
Единственото, което реално казах на предната страница беше - стига се занимавахте с глупости, стига правихте форума на лайна и т.н. Едно време ми беше кеф да влезна батенце и да си изпростеем, ма някакси по-така. Бавните като тебе ясно как го тълкувате - да не ви спре някой да ебете и да палите. Бе еби и пали колкото искаш бе, ебал съм те, виждам, че изобщо не вдяваш за кво ти говоря, щото явно форума е под нивото ти - в смисъл губиш си времето да пишеш, ма е под нивото ти да напишеш нещо, на което си заслужава някой да отвърне.
Е тва ви питам - за кво пишете, като реално засегне ли някой нещо по-сериозно и ви е през кура. Тва е Дистче, не ти се възмущавам от козчето. Аз съм седял по-малко тука и не ми е писнало толкова, такива са ми част от интересите, че ше ми е кеф да си лафя некви работи с некви хора. И шокиращо - смених форума с форплей и батенце, там става раздумка с пичове, дето са ти двойно на годините. Примерно. Бачкат, ебат, пият, пушат. Ма тва е част от ежедневието им, с която не се гордеят и знаят защо влизат в интернет. С такива като тебе е го ква приказка може да стане - да се запсуваме, щото съм ти казал нещо напряко за тва, че някси може да си мине и без да знам подробности от керливия ти лайфстайл. Верно ли е нужно тва, честно те питам. Реално винаги съм бил от хората, дето почти нищо не са казали за живота, който водят, само некви догадки си вадите а ти ще ми се хванеш за тва какво уча и ще ми се правиш на интересен. Недей прекрачва границата. Щото винаги като съм мрънкал кви сте тъпаци, никога не съм го проектирал до истинските ви личности, а е било форумно, сам знаеш за кво става дума. Аре не ме карай да ти казвам извън форума и извън университета в живота реално къде стоиш.
Оня път като си тръгнах написах нещо колкото да се посмеете, да се вживеете малко в няква тъпотийка, примерно некой можеше да напише ода за лайна тогава, ма не, друго си е да решим, че Моридина си верва като пише епики.
Ако най-интересното, което се случва в живота ви е как момиче ви е направило свирка или как сте пили снощи, после сте палнали един масур и той не ви е попречил на ученето, щото реално само тва виждам тука - и аз ги правя тия работи. С вас ми се щеше за друго да си говорим, ма явно съм некъв много пропаднал ли, де да знам. Ма верно нещо ми минава толеранса и не ми се занимава с глупости. Услуга си направи на тебе си и не ми отговаряй, щото не ми се обменят реплики. Исках по човешки ви кажа, че ми е сдух как тука вече не е същото - щото в рамките на интернета ми липсвате всички, като общност, и ти, и ония другите педали, дето ги няма вече. Ма ме ядоса, дееба копелето тъпо. Две нормални приказки не можеш да си кажеш с никой. Накрая и последните, дето още виреят тука ще си идат и ще си останете само жалкарите.
Жив и здрав да си и дано тая глава не ти докара нещо повече от смлян крак.