Dj Cat strikes again
Re: Dj Cat strikes again
Тва е тоя къде на думи преби целия форум по 5 пъти нали? От обичайните форумни смешници, сигурен съм че и на лицето да му се изсера няма да посмее да ми каже нищо на живо
-
Der Meister
- Обратна връзка:
само дето повечето от нас го храним с по 1-2 реда и като цяло ни е през хуя за него, а той се пъне да пише некви километрични постове и се вживява и със сигурност яко се нервира докато ги пишеdeistur написа:еми ...кой спечеливие че сте се занимавали 3 страници да го храните или той че ви игнорира и вземе като станат повечко страници да лепне едно мнение само да въ надъха още повече
![]()
![]()
, , , ,
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
проблема му е кура дето постоянно му е в гъзоIC1101 написа:винаги съм мислел, че тоя има някъв проблем...
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ако те тресе шубето, хвани си няква батка с тебе и се съгласи да го срещнете. В дорбия случай ще му изпотиш здраво гъза и ще се чуди къде да се дене, в средния просто няма да се яви, а в лошия - ще е некво лудо копеле, дето верно скача на бой, ма вие ще сте двама и то големи.
Всичко останало наистина са теглене на локуми и путкенски обяснения.
/thread
/thread
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
This is now an обществени кенефи thread.
Кой е най-гадният обществен кенеф, който сте ползвали?
Аз имах щастието да пикая в подземията на гара септември, едната ми подметка се стопи.
Кой е най-гадният обществен кенеф, който сте ползвали?
Аз имах щастието да пикая в подземията на гара септември, едната ми подметка се стопи.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- thewhitestig
Данте, няма какво да се залъгваме. Цензура си, а ДиЖей Котка е страшно готин пич който ще ви сбие всичките в дискотека. Жалки ноу-лайфърчета такива.
Моридин написа:Ако те тресе шубето, хвани си няква батка с тебе и се съгласи да го срещнете. В дорбия случай ще му изпотиш здраво гъза и ще се чуди къде да се дене, в средния просто няма да се яви, а в лошия - ще е некво лудо копеле, дето верно скача на бой, ма вие ще сте двама и то големи.
/thread
тежки нокаути
момчета, хич не ви е прясно ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Човекът според мен троли или напълно се е побъркал, надявам се да е първото. Вижте какво ми написа, при това без никакъв повод, тъй като в последната една година не си спомням изобщо да съм общувал с него:

Dj Cat написа:пази си повече личната инфорация и данни, че квото си грозно дебилче и мекотело пълно със спермата на някой мангал, като нищо ако ти водя грозната дълга глава ще те оставя на място пикльо. Ходи си стискай пъпките във вибокса и недей ми се напъва в тоя форум малък педалчо.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
След твоя цитат съм сигурен, че има някъв огромен проблем..
ПС: искам и мене да ме нахрани на лично!
тежки нокаути
- Liberty
- Обратна връзка:
Ще ми се да мога да ти помогна, но наистина не знам какво го е накарало да ми пишеIC1101 написа:След твоя цитат съм сигурен, че има някъв огромен проблем..
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не си ви избира случайни де, това поне му го признавам - бахти жалвѝте сплèснати сте до един. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
той палячото една снимка не е пуснал, ама продължава да се надъхва
тежки нокаути
Вероятно се е преместил във форум с по-ниска средна възраст на потребителите.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Liberty
- Обратна връзка:
Писа ми отново:
Ето какво му отговорих аз:DJ Cat написа:Не е нужно на мен да си ми направил нещо лично, че да те мисля за безполезна утрепка и нещастно похабен генетичен материял. Дано няма повече убитаци като теб, защото заради такива балъци сме най-смотаняшката държава в ЕС, а скоро и в цяла Европа. Ако хората бяха като мен в момента всички щяха да ни целуват краката. Докато е пълно с балъци, закърнели мозъци, умствено изостанали, психично болни, откровено кухи лейки, тоест това което обобщава особата ти, ще сме такъв безмислен народ. Че глупащината ви заразява и други подрастващи изостанали дебилчета.
Andrey358 написа:Виж разбирам, че отдаваш твърде голямо значение на своите занимания (които по всяка вероятност са сексуално малтретиране на мечки панда), но като се имат предвид изявите ти във форума не мисля че можеш да бъдеш пример, който младежта трябва да следва
И наистина е жалко да се правиш на много отворен в интернет, пращайки злобни съобщения наляво и надясно. Няма как да твърдя че те познавам, но предположението ми е че в реалния живот си доста смачкан тип.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Цъкаш ли Цар?†Попътъ† написа:То това си е цял сериал, направо....
¯\_(ツ)_/ ¯
- †Попѫтъ†
- Обратна връзка:
Да.. ама крашва честоSerious Sam написа:Цъкаш ли Цар?†Попътъ† написа:То това си е цял сериал, направо....
دشت شما درد نکند
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Верно е мн кофти, обаче в мрежа рядко ми се случва. Аз по аватара се сетих.
¯\_(ツ)_/ ¯