Не е вярно, не е мой алт акаунт! Смърт на комунизма!IC1101 написа:А сириъс сам е алт акаунт на бившия комуняга вермик
Dj Cat strikes again
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Dj Cat strikes again
¯\_(ツ)_/ ¯
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Дееба майка му дееба, как ви не ви мързи да мислите и пишете такива глупости? Толкоз ли си немате работа? Вземете изренете снега пред домовете ви, вместо да ми се правите на кой съм, че нещо почнахте да ме уморявате с дебилизма си.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Чичо Скруч
Depraved написа:ае сички да нахраним котката на лс
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Нема снягOmega-x написа:Дееба майка му дееба, как ви не ви мързи да мислите и пишете такива глупости? Толкоз ли си немате работа? Вземете изренете снега пред домовете ви, вместо да ми се правите на кой съм, че нещо почнахте да ме уморявате с дебилизма си.
¯\_(ツ)_/ ¯
при мене вали котки и кучета и жените са дебели
освен чужденките
ма те мислят че в България всички са цигани
което е проблем
заклеам се, една като и казах, че съм българин, възкликна "but you're so white!"
untermensch са тия великобританци иначе гъза не могат да си избършат сами
смерть
освен чужденките
което е проблем
заклеам се, една като и казах, че съм българин, възкликна "but you're so white!"
смерть
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
тоя bully ви смачка малкото самочувствие , което държите по форумите си, ноу лайфъри смотани..и ви напомня за истинския живот как ви третират и ся ви навява гадни спомени и искате да се свиете ембриончета скапани ма КОТКАТА знае страховете ви и ще ви смажее веднъж срещне ли ви !
кьорави катерички
щом така прецизно и искрено описа ситуацията в която котката е поставил "самочувствието" на целия форум, да предполагаме ли тогава, че ти си се засегнал най-много, лоулайфър смотан? 
-
АдмиралГенералСталин
+1 Я согласен с теб, друг Депрейвд. Англо-саксонский империалистический мекотели никогда няма спечелят срещу вечная болгару-руссийская славянская дружба. Славянин чаловек - ето комунист чаловек.Depraved написа:при мене вали котки и кучета и жените са дебели
освен чужденките
което е проблем
смерть
+1 Деистур, они не были солдати. А ако ты не служил в народная армию, ты не бил никакъв муж. Oни были смешни хипстъри, а хипстъри самом омразен враг СССР. http://sovietcreepypasta.tumblr.com/deistur написа:тоя bully ви смачка малкото самочувствие , което държите по форумите си, ноу лайфъри смотани..и ви напомня за истинския живот как ви третират и ся ви навява гадни спомени и искате да се свиете ембриончета скапани ма КОТКАТА знае страховете ви и ще ви смажее веднъж срещне ли ви !
- Stonedisus
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Стига сте се пенили в глупотевини
Ми ходете да си ебете майката
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Ми ходете да си ебете майката
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Толкова си чаровен, че реших с теб да ми е сефтето за секс в ушите. Имаш ли предпочитания къде да свърша? В ушите ти? По лицето ти?deistur написа:тоя bully ви смачка малкото самочувствие , което държите по форумите си, ноу лайфъри смотани..и ви напомня за истинския живот как ви третират и ся ви навява гадни спомени и искате да се свиете ембриончета скапани ма КОТКАТА знае страховете ви и ще ви смажее веднъж срещне ли ви !
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Stonedisus
много си оригинален и за това спокойно мога ти отговоря - у майка ти ,ма без да бързаш , бавно и истинскиGipo написа: Толкова си чаровен, че реших с теб да ми е сефтето за секс в ушите. Имаш ли предпочитания къде да свърша? В ушите ти? По лицето ти?
кьорави катерички
- thewhitestig
ДиЖей Котка отдавна си е скапано лайненце избивайки си комплексите по форумите. Много заплахи, много обиди, много нещо. Брей брей... Винаги е бил толкова надъхан, но е въздух под налягане. Свикнал съм да гледам сеир в PC Mania, и повечето свади даже не ми правят впечатление. Интересното при ДиЖей Котка е че не е трол по желание, просто е тъп на копеле. Аз немога да разбера, колко трябва да е отчаян, че да да търси одобрението на хората във форум? Айде ок, ако спори по някаква тема, и иска да си докаже твърденията и т.н. да го интересува мнението на другите, нормално е да изпитва желание да се докаже. При него обаче ситуацията е различна. Той просто иска да надговори противника си, да го "нахрани" все едно се опитва да се докаже пред някаква квартална компания че много му знае устата, и колко е пич. Жалка история общо взето.
О гледайте ме, колко съм велик и силен! Мога да смажа от бой всички в този форум, следователно всичко което казвам е правилно, и всеки трябва да ми се кланя. А който посмее да ми се опълчи, ще отправя заплаха към него която няма да изпълня!
О гледайте ме, колко съм велик и силен! Мога да смажа от бой всички в този форум, следователно всичко което казвам е правилно, и всеки трябва да ми се кланя. А който посмее да ми се опълчи, ще отправя заплаха към него която няма да изпълня!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Аз не мога да разбера кой ви излъга, че DJ Cat заслужава да се прави тема за него.
Докато не се обади, за да го видим, както съм му предложил, си остава абсолютно никой. Приказките му са равни на нула. Да, точно толкова е просто.
Докато не се обади, за да го видим, както съм му предложил, си остава абсолютно никой. Приказките му са равни на нула. Да, точно толкова е просто.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Арсен Люпен
кой беше па тоя.. 
- Stonedisus
еми ...кой спечели
вие че сте се занимавали 3 страници да го храните или той че ви игнорира и вземе като станат повечко страници да лепне едно мнение само да въ надъха още повече
, , , ,
, , , ,
кьорави катерички