По добре си вземи на части PC по евтино ще ти излезе и машината ще е корава каква е тая цена 1980 кинта моят комп няма и 800 пък е мощтна машина а тоя може да е добра но знам че готовите машини са боклуци, но ако мислиш да си взимаш тая провери дъното да не е старо, че такива с готовите много обичат да лъжат . На части по евтино ще ти излезе и по качествено в близките 7 8 години няма да ти прави проблем
Нямаш ли приятели из САЩ, сега покрай намаленията ще си вземеш за тези пари лаптоп Alienware, ай да не е такъв но ще е от сорта, за да ти го прати ще си отделиш $50 за сейфти шип и си готов, ако искаш да се мъчиш о тук, по добре на отделно си пазарувай и ако имаш някой познат който се занимава с това се консултирай с него.
Tи си болен, спри да коментираш, моля те. Говориш глупости на ред във всичките си мнения. Деба тъпия трол!
За тебе сийсоник са боклуци, фортрон също, явно си някакъв фен на Cooler Master или пък на нещо друго
ГЛупако не беше ли ти едно време философа дето спореше и препоръчваше coolermaster да еба боклука ти смешен. На нищо не съм фен, просто зная кои модели няма ти изфирясат и мога да правя балансирани конфигурации. Ма ти бъди нахален и си мсли че разбираш, те хората без да съм им писал, ме търсят налични да им правя конфигурации, теб те търси само селския мангал да те опъва. Фортрон специално е най-големия боклук и преди като постваше и се молеше да ти правят конфигурации, трябваше да те наредя с такова, а не да ти давам нормални съвети, ма де да знам че си такова говно.
Хаха. А в хардуербг от многото, които ми пишат, на колко точно да им кажа що за стока си ? И че преди година и нещо, мислеше, че видеокартата ти е в монитора, а рамта в мишката. Да еба неблагодарния ти боклук, га рева тука да ти правим конфигурации, не беше много отворен, малка путчица кирлива.
Хаха ревал съм аз... На майка ти вагината недоебана! Питал съм ви, ама за сеир, никога не съм ви слушал щото сте смешни боклуци, които не разбирате от хардуер и сте умрели мишки! Мислил съм бил, аре недей ми ги писа тия съчинения, че ми мязаш на някое болно лапенце вманиачено в фантазийките си! Деба Цензурата недъгава
Хаха ревал съм аз... На майка ти вагината недоебана! Питал съм ви, ама за сеир, никога не съм ви слушал щото сте смешни боклуци, които не разбирате от хардуер и сте умрели мишки! Мислил съм бил, аре недей ми ги писа тия съчинения, че ми мязаш на някое болно лапенце вманиачено в фантазийките си! Деба Цензурата недъгава
Педерасче хой повтори на някой пак картата, която сам иска да си взима и си играй на инжинер, не пред мен тия. Такива курви с големи усти и дълбоки гърла ги игнорирам, а мъжките им варианти, оставам с фрактури, счупени зъби, ченета и ребра. Също се е случвало да вадя рамена и сцепвам вежди, така че твоите пубертетски изригвания не ме впечатляват ни най-малко. Единственото нещо заради, което не игнорирам подобен болен мозък и тотална природна изгъзица е, че в тоя подфорум влизат не от останалите лайненца като теб, а някви хора, които си търсят сносни конфигурации и са попаднали във форума случайно и идва някъв келеш, който няма нито знанията, нито уменията, нито практиката, да си избърше сам носа или да пресича сам или да си избърше гъза или ако го видя да не го оставя на място, а какво останало да дава на друг съвети.
Нищо никой не може да съветваш, освен за лапане на пишки, но аз бих ти препоръчвал ти да търсиш съвети, не за хардуер, а за това как да се самоубиеш, защото няма какво да се лъжем методите ти за сега не бачкат. Знам че не си пропуснал да си прережеш вените или да ходиш да се давиш, но явно не е проработило. А ако случайно не си пробвал дори това, значи още си мислиш, че те не си последната дупка на кавала на тая Земя и от теб може да стане нещо много повече и по-стойностно един ден - просяк, курва, храна за животните и т.н. Съжелявам че ще те разочаровам.
Случайно да си от Варна ? Не бе питам щото ще ти нося подаръци, не за друго. Направо ако си кажи къде живееш, аз предколедно ще те изненадам обещавам ти.
DJ Cat написа:Педерасче хой повтори на някой пак картата, която сам иска да си взима и си играй на инжинер, не пред мен тия. Такива курви с големи усти и дълбоки гърла ги игнорирам, а мъжките им варианти, оставам с фрактури, счупени зъби, ченета и ребра. Също се е случвало да вадя рамена и сцепвам вежди, така че твоите пубертетски изригвания не ме впечатляват ни най-малко. Единственото нещо заради, което не игнорирам подобен болен мозък и тотална природна изгъзица е, че в тоя подфорум влизат не от останалите лайненца като теб, а някви хора, които си търсят сносни конфигурации и са попаднали във форума случайно и идва някъв келеш, който няма нито знанията, нито уменията, нито практиката, да си избърше сам носа или да пресича сам или да си избърше гъза или ако го видя да не го оставя на място, а какво останало да дава на друг съвети.
Нищо никой не може да съветваш, освен за лапане на пишки, но аз бих ти препоръчвал ти да търсиш съвети, не за хардуер, а за това как да се самоубиеш, защото няма какво да се лъжем методите ти за сега не бачкат. Знам че не си пропуснал да си прережеш вените или да ходиш да се давиш, но явно не е проработило. А ако случайно не си пробвал дори това, значи още си мислиш, че те не си последната дупка на кавала на тая Земя и от теб може да стане нещо много повече и по-стойностно един ден - просяк, курва, храна за животните и т.н. Съжелявам че ще те разочаровам.
Хахаха много велик бияч във форумите бе путко смешна. ^^ Колко интересно да си съчиняваш разни приказки как съм се опитвал да се самоубия. Радваш, баш като 10 годишно келеме фантазираш Драсни напрао една книжка с твоите историйки, че да има на к'во да се смеем